Sayfa 320/1001 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Viop-XX

pala bugün niyeti bozdu galiba.

ytd.

2. Bugünlerde BIST30 temmuz dönemi açıklanacak. Bu sefer çok aday var MGROS, AEFES, SOKM, SASA, GUBRF vs

ISFIN hacim ve değer ile son sıralardan aday gibi, çok ilginç, birileri yükseltmiş muhtemelen.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bence vişne çok iyi gider. Bakımı nazaran daha kolay ve pek zararlısı yok evinin önünde var ne kurt ne böcek bir tek toplaması zor ama onuda uygun birisi budar ise basitlesir. Sonra kayısı bu sene çok iyi ama soğuk vurur mu soru işareti. Uzaktan tembel tembel yapacam denilir ise lavanta en az 20 yıl gider. Bence lavanta başında durulmayacak ise biz şehirliler için en ideali.
    Az biraz çapa yaptırılır sonra biraz yarım küre şeklinde budama. Valla en güzeli lavanta bence.
    Google kuyucak isparta lavanta köyü bakın.

Geçen sene fidesi 1 tl idi.

Hepsi de tutar onun çok deli bir şey o. Tabi önce koklendirin tüpte.
    Lavantayi dusundum ama getirisi az gibi. Cevizi arastiriyorum bu aralar, cevize ne dersiniz?

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bugünlerde BIST30 temmuz dönemi açıklanacak. Bu sefer çok aday var MGROS, AEFES, SOKM, SASA, GUBRF vs

ISFIN hacim ve değer ile son sıralardan aday gibi, çok ilginç, birileri yükseltmiş muhtemelen.
    kim çıkar sence?

ihtimaller

1-) palanın oyunu düşüyormuş gibi yapıp yukarı sürecek hemde rekora

2-) kar satışı azıcık dinlenelim.

3-) 2. dalga ekonomi kötü dışarısı şu bu. vs. satış başlasın.

4-) hepsi

5-) hiç biri

6-) diğerleri

7-) ytd.

6. 900 makastan gecirdi longlara hadi vobu na da sana da kapattim vob hesabini hisse alip satcam artik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by soros74 Yazıyı Oku
    Lavantayi dusundum ama getirisi az gibi. Cevizi arastiriyorum bu aralar, cevize ne dersiniz?
    Lavanta getirisi az olabilir ama tembel işi olduğu unutulmasın. Ceviz sanki çok yapan var. Bu konu çok karışık kafamda. Sanki ceviz cenneti olacağız yakında. Alper buna itraz edecektir.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Mirasın 3 te 1 i iki kardaşe,
    Kalan 3 te bir kalan 10 kardeşe eşit paylaşılır. Çocukların annesi sağ olsa da pay alamaz gibi.
    Çocuk babadan önce ölünce miras hakkı kendi çocuklarına geçer. Eş sağ olsa da mirasa girmez.
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Eşim ölse hayat haram bana yahu... Para pul mal mulk nedir, hayata küserim...
    Daha 1 sene önce evlenmiş, eşi ölürse mallar kime kalacak derdinde...
    Yaa esim olse benimde hayatim soner.50 yasindan sonra asik olarak evlendim.ben hukuki olrak ne olabilrligini sordum.muhtemelen zaten ben once giderim .gunde 3pk sigara iciyorum 2 kez kalp krizi gecirdim.

Sayfa 320/1001 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •