Sayfa 332/1001 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Manüpülasyon dediğimiz şey aslında bi hissenin toplanıp, yükseltilip, dağıtılması değil mi.. Her zaman şirketlerin yada endekslerin ülkenin, şirketin gidişatına göre yükselmesini, düşmesini beklemek borsanın doğasına aykırı.. Bi çoğumuz bu duygularla işlem yapıyoruz. Çoğunluğun aynı duygu, düşüncelerle işlem yaptığı bi piyasada herkesin para kazanması mümkün değil.. Bu tür spekülatif hisselerde tipik bi borsacı davranışı olan aşırılık fiyatlara yansıyor zaten.. Tepelerde aşırılıkla mal dağıtımı, diplerde bezdirme ile mal toplanması tipik bir spekülatör ve yatırımcı davranışı bize sunar
    değil.

önce manipülasyon ile spekülasyon arasındaki farkı öğrenin.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Bakanlar mevlüt çavuşoğlu, berat albayrak ve mit başkanı hakan fidan libya'ya gitti -ht - bloomberg ht

3. covid döneminde ilk yurt dışına çıkışı olsa gerek...
    Fransa da bugun pirelendi... libyada enteresan işler olacak gibi gibi...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4. Beşiktaş kulubü başkanı çebi: Borç yapılandırma olmazsa bankalar o paraları unutacaklar-bloomberg ht

biz de bireyler olarak bankalara böyle diyebilir miyiz ?

Ya da diğer şirketler ?

Spor kulüplerinin hepsi batık. Oy kaygısı ile batırılmıyor. Böyle şey olmaz.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

dow vadeli düşerken

spot nasıl çıkıyor.?

6. selocanda ilginç işler dönüyor...

bu haberlerin arakasında kucağa alış olabilir...

7.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    ben de 27 senedir.

son 1 yılda olanları geçmiş 26 yılda gördünüz mü ?
    Bu ülkede çatır çatır çalışan şirketlerin tahtaları bu iktidar zamanı kapatıldı.. Daha ötesi var mı? Muhalefet olmak eylemsizliği gerektirmez.. Bu çöp kağıtları alan riski almış demektir.. Her koyun kendi bacağından asılır.. Öfkemiz anlık kinimiz ölene kadar..ama madem 27 senedir bu piyasadasınız düşmanını düşmanın silahı ile vurmanız gerekir.. Ben hep diyorum ki bu borsayı bu voby ben bulmadım bu oyunun kurallarını ben koymadım ama bu oyunu ben oynarım.. Sızlamak aplamak bize göre olmamalı

8.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Beşiktaş kulubü başkanı çebi: Borç yapılandırma olmazsa bankalar o paraları unutacaklar-bloomberg ht

.
    vardır bir temlik ellerinde... hisseler, değilse gayrimenkul, değilse gelecek yıllardaki gelirler.. en son iş klübün satılmasına kadar gider, keyfi bilir çebi'nin...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 332/1001 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •