Sayfa 25/30 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon
Arama sonucu : 234 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Günlük borsa ve hisse senetleri-yorum değerlendirme

1.  Alıntı Originally Posted by Daxi Yazıyı Oku
    Dündü sanırsam aksgy genel seçimi yapıldı bugün her hangir hareket yansımadı bunun ile ilgili bir fikriniz var mı ?
    Birde portföyüme eklemek için adel polho ihlas bu üçü arasında gidip geliyorum birde trgyo adedini çoğaltmakta bir seçeneğim bir yorumda bukunabilirmisiniz ve ya tercihen fikrinizi paylaşabilirmisiniz ?

2.  Alıntı Originally Posted by Daxi Yazıyı Oku
    Dündü sanırsam aksgy genel seçimi yapıldı bugün her hangir hareket yansımadı bunun ile ilgili bir fikriniz var mı ?
    yön.kur.bşk. veya yardıcısı veya vekil seçilmesi hisse için bir etken değildir...nihayetinde şirketin başın Mark Zuckerberg geçmiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Daxi Yazıyı Oku
    Birde portföyüme eklemek için adel polho ihlas bu üçü arasında gidip geliyorum birde trgyo adedini çoğaltmakta bir seçeneğim bir yorumda bukunabilirmisiniz ve ya tercihen fikrinizi paylaşabilirmisiniz ?
    --adel...orta/uzun vade beklemek gerekir

--polho..yataya sardı..bu fiyatlardan denenebileceği gibi olası geri çekilmeler 2.60 lı fiyatlar uygun alım yeri olabilir

--ihlaslar..ucuz

4. gusgr...yukarıda 4.48 ...4.99...geri dönüşlerde 3.70 seviyeleri

5.  Alıntı Originally Posted by tırtıl Yazıyı Oku
    yön.kur.bşk. veya yardıcısı veya vekil seçilmesi hisse için bir etken değildir...nihayetinde şirketin başın Mark Zuckerberg geçmiyor.
    Son günlerde sancılı geçiriyor umut fakirin ekmeği misali kendimi kandırmaya çalışıyordum bu hiç olmadı :D

6. kristal..an itibariyle 2,05/2,08 arası gidip geliyor..iş çıkartır mı..bakalım

7.  Alıntı Originally Posted by tırtıl Yazıyı Oku
    piyasalar dow açılışını da görmek istiyor

mpark..buraya kadar mı? sandınız.(beni bağlar.yüksek sesli düşüncemdir)

goody..biraz daha itelerlerse olacak

ekgyo-gusgr..piyasaların olumlu seyri halinde aheste yürümesi olası

yataş..hacim..hacim..hacim..gerekli

--takip ettiğiniz, bildiğiniz kağıtlar en iyi kağıtlardır..piyasalar oturmadı...gelecek her verinin tepkisi farklı oluyor
    .mpark..19.40'ı elledi.. an itibariyle 5 dakkalıkta 18.83 seviyeleri destek...18.88 direnç konumunda..aşağısı bozabilir

-yataş..piyasanın oynaklığı yukarı gitmesini engelliyor

-goody..yaklaşık %8 prilenip 5.40 üzeri kağıda ağır gelince gereği yapıldı

-yünsa bugün biraz kıpraştı..soluğu yetecek mi yetmeyecek mi

--piyasa seans içi dengesiz hareket ediyor..
    Son düzenleme : tırtıl; 17-06-2020 saat: 14:43.

8. goody...yeniden hareketlendi

Sayfa 25/30 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •