Sayfa 356/1001 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hahahaa.. hakikaten komedisin.. daha anlamadan atlıyorsun.. bariz gerçekleri bile görmekten uzaksın.. arka sayfalarda konuyu anlatmaya çalıştık ama hft meselesine kafayı takmışssın.. çık oradan çık..
    Yahu algoritma nın ne demek olduğumu bilmezsin, bişeyler geveliyorsun hala.. bilmediğini anlamam 2 sn bile sürmedi. Dedim belki biliyordur, ancak bunları tartışabilecek 2 tane kod bilgin bile yok.. çok boşsun, dolu gibi yazıların var ama ortaya çıkartmam 2 dk sürdü..
    Haydi sana bol şans.. naş naş.. bay algoritmik trading... engliş yazamadım bak..

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Yahu algoritma nın ne demek olduğumu bilmezsin, bişeyler geveliyorsun hala.. bilmediğini anlamam 2 sn bile sürmedi. Dedim belki biliyordur, ancak bunları tartışabilecek 2 tane kod bilgin bile yok.. çok boşsun, dolu gibi yazıların var ama ortaya çıkartmam 2 dk sürdü..
    Haydi sana bol şans.. naş naş.. bay algoritmik trading... engliş yazamadım bak..
    hahahaa.. mpi (message passing interface) ile domain partition kodlar yazmış insanım..biraz araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın.. kendime yazılımcı demem çünkü mühendisim.. yazılımları problemleri çözmek için kullanırım..

robot işlemler konusunda çuvalladın.. hft ile robot işlemler arasındaki ilişkiyi anlamaktan bile uzaksın.. komedisin..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Ben düşünce alıyorum yükselince satıyorum ,mart ayından bu güne kadar en az 100 bin tl sini aldım,nasıl ROBOT bu?
    Sistem çok basit, robota gerek yok,sistem dediğim sadece RİSK almak,düşeni al,yükseleni sat,bu kadar basit.(bence)

YTD
    O bahsedilen kurum sen ne kadar kazanmışsın bakmıyor ki? Binlerce yatırımcı milyonlarca hacim oluyor tek hissede.. hft işlemde tırtıkladığını tırtıklar..
    Yurtdışında mesela new york da server kurup, ofis yapmış biri hft işlem yapıyor.. onu takip etmeye çalışıyorum... en son adam 5 saatte 2bin dolara 780 dolar kazanıyordu..

Şuan hangi seviyeye geldiğini bilmiyorum.. her hissede 2bin dolarlık işlem yapıyordu.. işlem hızı 0.5 ms.

4. EKGYO 1,20 iken bu hisseden dağlarca var, kaldırmak için yüz milyonlarca lot almak gerekiyor ama %5 faizli 30 yıl vadeli kredi açılır ise gider diye mesaj yazdığımı hatırlıyorum. Ertesi günlerde birileri ısrar ile aldı arada realizasyonlar yaptı ama 2 TL yi gösterdi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

adamdaki düşünce sistematiği (ki aslında yok) şöyle bir şey:

"TR dunyanın 7. büyük altın rezervine (**) sahip , bu demektir ki en büyük 7. ekonomi"..

hahhaaaa. evet.. maalesef seviye bu..

(**) tamamen yanlış bir bilgi
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    O bahsedilen kurum sen ne kadar kazanmışsın bakmıyor ki? Binlerce yatırımcı milyonlarca hacim oluyor tek hissede.. hft işlemde tırtıkladığını tırtıklar..
    Yurtdışında mesela new york da server kurup, ofis yapmış biri hft işlem yapıyor.. onu takip etmeye çalışıyorum... en son adam 5 saatte 2bin dolara 780 dolar kazanıyordu..

Şuan hangi seviyeye geldiğini bilmiyorum.. her hissede 2bin dolarlık işlem yapıyordu.. işlem hızı 0.5 ms.
    Örneğin;ben bi yerden parayı buldum,1 milyon lot ereğli hissesi alacağım,fiyatı 1 dolar cıvarında,ilk alımımda 100 bin lot aldım,robot ne yapacak?fiyatı yükseltecek mi ,fiyatı düşürecek mi?
    Daha geride 900 bin lot hisse alabileceğim param var,robot ne yapacak bana karşı?

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Örneğin;ben bi yerden parayı buldum,1 milyon lot ereğli hissesi alacağım,ilk alımımda 100 bin lot aldım,robot ne yapacak?fiyatı yükseltecek mi ,fiyatı düşürecek mi?
    Daha geride 900 bin lot hisse alabileceğim param var,robot ne yapacak bana karşı?

YTD
    Benim gözlemlediğim robot senin alımlarından sonra (veya işlemlerin sırasında) oluşan dalgalardan istifade ediyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hahahaa.. mpi (message passing interface) ile domain partition kodlar yazmış insanım..biraz araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın.. kendime yazılımcı demem çünkü mühendisim.. yazılımları problemleri çözmek için kullanırım..

robot işlemler konusunda çuvalladın.. hft ile robot işlemler arasındaki ilişkiyi anlamaktan bile uzaksın.. komedisin..
    Paralel programlama hmmm.. gayet iyiymişsin... bilgi işlemci değilim ben yanlızl..
    Neyse mühendis bey.. çok fazla uğraşamayacağım seninle... çok irrite bir adamsın.. sana bol şans.. şimdiye kadar kimseyi engellemedim engelletme kendini lütfen..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

Sayfa 356/1001 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •