Sayfa 302/643 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon
Arama sonucu : 5137 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. 09.07.2020 genel kurulda yüksek bedelsiz sermaye artışı ve temettü ikisi bir arada onaylanabilir.

2. 2.çeyrekte iş yapmayan kasasımda döviz falası olan şirketler bir defaya magsıs kar açıklayabilir.. Döviz açığı olan şirketlerin kar açıklaması çok zor...

3.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    2.çeyrek bitiş tarihi 30 haziran.nisan mayıs haziran dönemi....pandeminin en olmsz 3 ayı...sadece efes için değil bütün şirketlerin bilançolarında olımsız etkisi görülecek...geçen yılın aynı dönemine göre hiç bir şirkette iyi bilanço beklemiyorım..tüm dünyada sınırların kapalı oldığı insanların eve hapsoldığı biir dönem...efes zarar açıklamasa benim için yeterli...
    o rusların stok yaptığı ay olmasın sonra

4. Saatlikte hedefi görmüş..
    Geriye büyük düşeni kırmak kaldı..20.60-65 üzerinde kaldığı sürece hedef 26.50 olur..
    Ytd

5. Alkol tüketimi bir bağımlılıktır.Ben de alkol kullanıyorum ve şu son 3 ayda yaptığım tek şey herkes gibi market alışverişi.Şu zor korona karantinasinda ben ve çevrem çoğunlukla bu alışkanlıklarımıza evimizde de devam ettik.Araba ve ev alamadık pahalıydı dışarı ile de ilişiğimiz kesildi.Harcamalarımızın çoğunu markete verdik.Ruslarında pazarında lider olan 1966 yılında kurulmuş sars,domuz gribi,darbe,ekonomik kriz görüp hala marka değeri en yüksek 20 şirketin arasında olan bi değerden bahsediyoruz.çogu zaman ilk bilanço eksi gelmiş ve diğer bilançoları artı gelmiş. Mantığı 31 mayıs ta temettü verip ağustosun 9unda 2. Bilançoya kadar geçen zamanda ordan gelen pozitif bilançoyla temettüden dolayı düşen hisse değerinin açığını kapatıp yabancıların gözdesi olmuş.31 mayısta vermesinin sebebi 2. Bilançoya kadar yapacağı kara güvenmektir bence.benim görüşüme göre 31 mayısta vereceği temettüyü koronanın ilerde yapabileceklerini kestirememek, insan alışkanlıklarının değişebileceğini öngörmek böyle bir ortamda riske girmek istemediğinden iptal etmiş olabilir.Ve yine önü açılıp durumun stabil seyretmesinden ve önünü görebilmesinden dolayı tekrar temettü olayına girmiş olabilir.9 temmuzda kurul,kurulda kabul edilirse 17 temmuzda temettü 9 ağustosta bilanço var.Fitch yatırım yapılabilir seviyesinde tuttu ,sayin Fahrettin Koca sokağa çıkma yasağı yok dedi.yıllardır yönetim aynı bir bildikleri vardır diye düşünüyorum.
    Şayet bilanço yine zarar açıklarsa Rusya ve turizmin çok büyük etkisi varmış deyip şapkamızı önümüze alıp bi düşünürüz yatırımımızı.
    Yukarda yazılanlar benim şahsi görüşüm olmakla beraber yatırım tavsiyesi değil kendime ait düşünceler ve karalamalardır.Bir uzmana danışınız.

6.  Alıntı Originally Posted by Kappatukka Yazıyı Oku
    Alkol tüketimi bir bağımlılıktır.Ben de alkol kullanıyorum ve şu son 3 ayda yaptığım tek şey herkes gibi market alışverişi.Şu zor korona karantinasinda ben ve çevrem çoğunlukla bu alışkanlıklarımıza evimizde de devam ettik.Araba ve ev alamadık pahalıydı dışarı ile de ilişiğimiz kesildi.Harcamalarımızın çoğunu markete verdik.Ruslarında pazarında lider olan 1966 yılında kurulmuş sars,domuz gribi,darbe,ekonomik kriz görüp hala marka değeri en yüksek 20 şirketin arasında olan bi değerden bahsediyoruz.çogu zaman ilk bilanço eksi gelmiş ve diğer bilançoları artı gelmiş. Mantığı 31 mayıs ta temettü verip ağustosun 9unda 2. Bilançoya kadar geçen zamanda ordan gelen pozitif bilançoyla temettüden dolayı düşen hisse değerinin açığını kapatıp yabancıların gözdesi olmuş.31 mayısta vermesinin sebebi 2. Bilançoya kadar yapacağı kara güvenmektir bence.benim görüşüme göre 31 mayısta vereceği temettüyü koronanın ilerde yapabileceklerini kestirememek, insan alışkanlıklarının değişebileceğini öngörmek böyle bir ortamda riske girmek istemediğinden iptal etmiş olabilir.Ve yine önü açılıp durumun stabil seyretmesinden ve önünü görebilmesinden dolayı tekrar temettü olayına girmiş olabilir.9 temmuzda kurul,kurulda kabul edilirse 17 temmuzda temettü 9 ağustosta bilanço var.Fitch yatırım yapılabilir seviyesinde tuttu ,sayin Fahrettin Koca sokağa çıkma yasağı yok dedi.yıllardır yönetim aynı bir bildikleri vardır diye düşünüyorum.
    Şayet bilanço yine zarar açıklarsa Rusya ve turizmin çok büyük etkisi varmış deyip şapkamızı önümüze alıp bi düşünürüz yatırımımızı.
    Yukarda yazılanlar benim şahsi görüşüm olmakla beraber yatırım tavsiyesi değil kendime ait düşünceler ve karalamalardır.Bir uzmana danışınız.
    Form üyetik tarihinize ve yazınızdaki samimiyetinize bakınca anladığım kadarıyla borsa yeni giren 300 bin kişiden biri sizsiniz. Eğer öyle ise burada uzun zamandır bekleyen bizler için bu büyük bir gelişme. Yazınızdan anladığım kadarı ile bu hisseyi almadan önce incelemiş mukayese yapmış bir akıl süzgecinden geçirmişsiniz, bu işlerden anlayan biri olduğunuz belli ki bu gün kazandınız. Borsanın hızlı düşüşü sonrası yaşanan yükselişte yeni katılanlar telegram, Instagram gibi sosyal ağlardan paylaşılan tabelaları fabrikasından büyük spek hisselerine yada sabuncu, kolanyacıya gücüm etti. Şimdi siz benim tahmin ettiğim kişi iseniz ve buradaysanız birşeylerin değişmekte olduğunun habercisidir. Rüzgar tersinemi dönüyor acaba....

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Haklısınız.Uzun zamandır takip ediyordum.Çekiniyordum ve zamanın geldiğini anladım ve yatırımımı yaptım.Çevremde ki insanların bir sandalye masa şirketlerinde canının yandığını gördüm.Kaybetsem bile yatırım yaptığımın farkında olmalıydım ve uzun yıllardır bu işi yapanlarla ve robotlarla aşık atamayacağını hafızama kazıdım.Finansal okur-yazarlık öğrenmenin çok önemli olduğunu öğrendim.Borsada yatırım yaptığımız şirketler umarım dünyada söz sahibi olur hem biz kazanırız hem ülkemiz kazanır.Temettü haberinden haberim olup forumda görmeyince dayanamayıp üye oldum.Foruma yazdım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Sansa bak bir kere %4 yaptiya hemen geri verecek. Cogu hisse bir haftadır her gun %4 kapatıyor sebepsiz.
    Hisseye cakacaklar bugun bir %3 beklerdim ama olmadı yine alicilar kayboldu.
    Bu efes gazi kaçmış gazoz gibi. Sani banka hissesi gibi hareket ediyor. Bir cacık olmaz bundan. Anca bekler dururuz. Endeks göre %50 eksideyiz.
    Cogu hisse zirvenin %50 üzerinde bizim 35 olmamız gerekirdi. Yerli ile zor gitmiyor hisse. Efesten 10 yilda bir cacık olmadi bir 20 yilda olmaz

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 302/643 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •