Sayfa 672/1001 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,369 - 5,376 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Borsa adeta sinsi sinsi yükseldi desem abartmış olmam. Bu seviyelere dikkat etmek gerek üstat dediğiniz gibi. Trend şimdilik yukarı yönlü olsa da düzeltmelerde ani çıkış imkanı olmuyor fonlar için. Tabi panik olmak da anlamlı değil. Tüm piyasaları gözlemlemek gerekiyor artık mümkün olduğunca...

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yani çok iddialı konuşmayayım ama düzeltme falanda olsa çıkmayı düşünmüyorum.

Dahada düşer bu deyip fondan çıkmaya karar ver, çıkma işlemini yap, çık, T2 para gelsin derken fon tekrar yükselmeye başlıyor.
    Bu defada bu gene biraz düşer düşşün alırım falan derken sattığımızdan yüksek fiyata alıyoruz.

Ayrıca birde şöyle düşünelim.1 yıl önce iyi yönetilen hisse fonu alanlar gerçekleşen onca badireye rağmen fonu elinde tutmuş olsalardı fonuna göre değişmekle birlikte %40 ila % 125 arası getiri elde edecekmiş.Düşünün son 1 yılda neler oldu.Buna rağmen bu getiri.

Bence bu yıl dahada iyi getiri imkanı olacak, çünkü gidecek yer yok artık.

Doğrumu bu düşüncem ne dersiniz?

2. geçmiş yazılanları okuyum dedim....toplam 5000 sayfa...ne yazdınız arkadaş...oku oku bitmiyor...tcd'ye jale demişiniz..methiyeler,methiyeler...sonra pes ettim....çok uzun...yemedi...

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yani çok iddialı konuşmayayım ama düzeltme falanda olsa çıkmayı düşünmüyorum.

Dahada düşer bu deyip fondan çıkmaya karar ver, çıkma işlemini yap, çık, T2 para gelsin derken fon tekrar yükselmeye başlıyor.
    Bu defada bu gene biraz düşer düşşün alırım falan derken sattığımızdan yüksek fiyata alıyoruz.

Ayrıca birde şöyle düşünelim.1 yıl önce iyi yönetilen hisse fonu alanlar gerçekleşen onca badireye rağmen fonu elinde tutmuş olsalardı fonuna göre değişmekle birlikte %40 ila % 125 arası getiri elde edecekmiş.Düşünün son 1 yılda neler oldu.Buna rağmen bu getiri.

Bence bu yıl dahada iyi getiri imkanı olacak, çünkü gidecek yer yok artık.

Doğrumu bu düşüncem ne dersiniz?
    siyasette bir terslik,bir hareketlilik bu hipotezi bitirir bence...dolar bazında kesinde ,TL BAZLI bile süründürebilir...

birde abd seçiminde demokratlar kazanırsa ya da ABD İLE TERSO(papaz olayı gibi)bir durum söz konusu olursa yine ok yaydan çıkabilir...

bunlar oluncaya kadar herşeyi DEVLETBABA bilir..o ne derse o olur..faiz düş derse,düşer,borsa çık derse çıkar...

(not: amacım siyaset yapmak değil,piyasa anlizi yaptım,lütfen yanlış değelendirmeyelim)

4.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    geçmiş yazılanları okuyum dedim....toplam 5000 sayfa...ne yazdınız arkadaş...oku oku bitmiyor...tcd'ye jale demişiniz..methiyeler,methiyeler...sonra pes ettim....çok uzun...yemedi...
    Mr webster yazmış sanki 🤣

5. eurobond fonlar ile ilgili kaynaklara ihtiyacım var? bilgisi olan,link koyabilir mi?şunu da okumalısın,filan diyen? türkçe olursa çok çok güzel olur?

6. ipv +%0.15
    Saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by Pozi@tiv Yazıyı Oku
    Mr webster yazmış sanki ��
    ben o kişi değilim...üzgünüm...

8.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    eurobond fonlar ile ilgili kaynaklara ihtiyacım var? bilgisi olan,link koyabilir mi?şunu da okumalısın,filan diyen? türkçe olursa çok çok güzel olur?
    https://youtu.be/OWaPsbq4FxQ Burada Ahmet Beyin hazırladığı video var

Sayfa 672/1001 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •