Sayfa 279/1001 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Meksikali troller ihbar ediyor.

Bu katoliklige aykiri diye.
    İnsanlar neler neler yapıyor, ben defalarca teşhircilere denk geldim, hiç de hoş bir durum olmuyor. Yani ihbar edenin illaki trol olması gerekmez. Üstelik teşhirciye teşhirci dediğin zaman bir de röntçü durumuna düşmek var ama olsun, doğruya doğru demem lazım.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kimse bile bile kötü değildir, her kötülük bilgi sanılan bir bilgisizlikten gelir.

Yeşillikler toprağın çirkinliğini kapattığı gibi, tatlı sözde insanın birçok kusurlarını örter.

Kimseye hiçbir şey öğretemem, sadece onların düşünmelerini sağlayabilirim.

Bir şeyleri değiştirmek isteyen insan önce kendisinden başlamalıdır.

Bir yargıç, iyi niyetle dinlemeli, akıllıca karşılık vermeli, sağlıklı düşünmeli, tarafsızca karar vermelidir.

Kadın erkekle bir kez eşit hale getirildi mi, artık ondan üstün olur.

Tokgözlülük doğal zenginliktir; lüks ise yapay yoksulluk.

-----------

MÖ 432 yıllarinda Sokrates diyor bunlari.

Daha pek cok konuya deginiyor gerci de uzun etmemek icin kopyalamadim.

Bunlari okudugum yillar belki 30 sene onceydi.

Hala dusunurum, acaba bu dincilerin kadin dusmanligi bu Sokrat'tan mi geliyor diye.
    Sokratın her zaman erkekleri tuttuğu seçimlerini her konuda erkeklerden yana kullandığı düşünülürse erkek haklarını savunması doğal değil mi tınaz hocam.Zaten sokratın kadınlarla hiç işi olmamış ki,onları neden savunsun.)))))))))))))

Aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağı sonra hepsi uşağa... Böyle bir durum olmuş galiba?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sokratın her zaman erkekleri tuttuğu seçimlerini her konuda erkeklerden yana kullandığı düşünülürse erkek haklarını savunması doğal değil mi tınaz hocam.Zaten sokratın kadınlarla hiç işi olmamış ki,onları neden savunsun.)))))))))))))
    Hocam,

Bizler bu hayatta yasayarak ogrenmedik mi, esimizi kendimizle esit kabul ettigimiz de, icin icin ustun olduklarini idrak etmedik mi ?

5.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    İnsanlar neler neler yapıyor, ben defalarca teşhircilere denk geldim, hiç de hoş bir durum olmuyor. Yani ihbar edenin illaki trol olması gerekmez. Üstelik teşhirciye teşhirci dediğin zaman bir de röntçü durumuna düşmek var ama olsun, doğruya doğru demem lazım.
    Meksika'da konu teshir degil Hocam, hava cok asiri sicak, kadinlar dogal hallerindeler, bu konunun yasa cikarmaya kadar varmasinin nedeni yaygin olmasi.

Ben konuyu Kanada'da Tv'de izledim.

Meksika'da konu teshir degil Hocam, hava cok asiri sicak, kadinlar dogal hallerindeler, bu konunun yasa cikarmaya kadar varmasinin nedeni yaygin olmasi.

Ben konuyu Kanada'da Tv'de izledim.
    Siz Kanada'da kat kat geyinenleri boşuna bekliyorsunuz, hayat Meksikada demek ki.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Siz Kanada'da kat kat geyinenleri boşuna bekliyorsunuz, hayat Meksikada demek ki.
    Hic valla, nerde bizde o kafa..

Hocam,

Bizler bu hayatta yasayarak ogrenmedik mi, esimizi kendimizle esit kabul ettigimiz de, icin icin ustun olduklarini idrak etmedik mi ?
    Kabul etsek ne etmesek ne tınaz hocam kadınlarla erkekler başedebilir mi hiç,en aptal kadın en akıllı erkekden daha akıllıdır.Bakın teşbihte hata olmaz, hiç plansız kadın cinayeti çok nadirdir.Kadın birini öldürecekse kendini kurtarma olasılığı olacak bir plan mutlaka yapar,erkek kızdı mı genelde dümdük gider vurur ,kadın hep bir plan yapar, kurtulur kurtulmaz ayrı konu ama kızgınlığına yenilip anlık fevri iş çok nadiren yapar.Boşanmalarda genelde hep kadın karlı çıkar,borsada büyük para batıran kadın çok azdır,aslında borsacı kadın çok azdır.Kadın hep bizden akıllıdır ama allahtan analık içgüdüsü nedeniylemi nedir bizden çok daha vicdanlıdırlar))))

Sayfa 279/1001 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •