Sayfa 427/1001 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: Viop-XX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    işin garibi hala 180.000 takipçisi var. adamlar elinden gelse SPK yı suçlayacaklar.

derinh.... böyle bir şey yapmaz diyorlar

AZİZ NESİNİN: aldatılan adamın iyi niyetiyle(aptallığı) ilgili fıkrası aklıma geldi.

2.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Hmm.. iyiymiş o zaman iyi kazançlar..
    2bin düşünce long açsak daha garanti değil mi sizce?
    Tabiki siz bilirsiniz,Dow en kotu yerden kapayabilir,ben gözü karartıp kendime göre mantıklı bir hamle yaptım
    , Gaye Shortlarimiz tanga olmasin.

3.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Abi bak bu bademler lugatını sen soktun bu foruma. Hatırlıyorum.. herkes badem badem diyor şimdi.. yapma dikkat çekiyorsun )
    Benim sistemim de Badem diye geçer , izini sürerim .
    Bir nevi indikatörümdür.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    işin garibi hala 180.000 takipçisi var. adamlar elinden gelse SPK yı suçlayacaklar.

AZİZ NESİNİN: aldatılan adamın iyi niyetiyle(aptallığı) ilgili fıkrası aklıma geldi.
    1.730 milyon tl ceza yemiş.

5. Olaya bak shortlarimi 130.125 ten kapadım derin nefes aldım. Umudum yoktu hatta yarın büyük zarar yazıcaz galiba derken küçük siyrikla atlattım. Short işi çok fena bisi.

6. Şimdik SpK dan cezayı göze alıyorsan iyi kazanman lazım.. Mesela Amerika daki O bildiğiniz ünlü bankalar kara para aklıyor...
    Mesela 2 milyar dolar kara para aklıyor, 500 milyon dolar komisyon alıyor, karşılığında 50 milyon dolar ceza yiyor..

Burdaki işte böyledir umarım, yoksa yok yere ceza alıyorlar hemde yüksek miktarlarda..

Borsada da var elbette kara para..
    Mesela Galip.. metro hisse alıyor, zararına satıyor... kara para operasyonu çekiyor yıllardır..

7.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Pala indikatörünü takip ediyorum.
    Kimmiş o pala indikatörü paylaşda sebeplensin millet

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

180.000 takipçinin 100.000 i sahte imiş. yarısı kendi tarafından açılan yarısı da 2-3 twitter çok takipçili adamı kandırmış onların takipçilerini almış.

Allah allah profile baktım hep din diyor Allah diyor kitap diyor , vatan diyor millet diyor.

şaşkınım.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Sayfa 427/1001 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •