Sayfa 434/1001 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: Viop-XX

1. Demek 130.750-850 arası bir çok patladı patlerken orada yeni short ilaveler yapildi. 130.100 gelmesi çok ilginç tekrar 700 e gitmesi daha ilginçti. Korku panik ve sevinç islemkeriydi. Iyiiki 130.125 kapamisim long olmak vardı ama yemedi. Eğer ekşi makas olmasa bir çok kişi gün boyu short olurdu. Ne zamanki makas kapadı bende shortlamaya basladim ama 1000 puan yemiştim. Yarın altın vuruş günü olabilir dow da yukarı olursa. Son bir 6-7 binlik düzeltme olursa short lafını ağzıma almam bir daha uzun süre. Olurmu bilmem. Olmaz diye bişi yok bı haber bı panik nelerini gördük.

2.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Kaynak nedir ??
    Sabah twiter da 1 2 haberde okudum sabah ki dow satisi onunla ilgildi
    Biz bu kadar borsayı sisirip ne halt yedik tarzi yorum yapılıyormuş fed tarafindan

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Stoploss maliyete göre değişir , şuanda 5 kademe aşağısı , yukarda kapanışlarda stoplos da yukarı alarak oyun devam eder bende.
    Benim maliyet 39 şuanda.45 ten satmaya elim gitti sonradan vazgectim.
    49 a gitti. Satmadim.
    Öylesine 55 e satış yazdım.Orayı görmedi zaten.
    Bakalım yarın ne yapacak.

Ben bir ara bosaltmistim ereğliyi.
    Hatta temmuz-ağustos a kadar da almiyacam diye de niyetlenmistim.
    Sonra ne olduysa dayanamadım yine aldım.

4.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Sabah twiter da 1 2 haberde okudum sabah ki dow satisi onunla ilgildi
    Biz bu kadar borsayı sisirip ne halt yedik tarzi yorum yapılıyormuş fed tarafindan
    saçmalık ... corona 2. dalga diyenler... 1.de ki şok atlatılıp her ülke kendince önlem aldı ve vatandaşlar artık bir şekilde alıştı....artık şok olma yok.... şirketler el değişticek diye düşünenler...... evet el değiştiriyor ülkeler para basıp şirketlerini alıyor....sonuçta borsa yukarı hareket ediyor... deniz üstat sayfasında yılbaşından bu yana t.c. % de 50 para basmış diyor yanlış anlamadıysam... paraya bak...durmak yok yola devam... ha ha ha..

5. ABD ADR ler
    TKC biraz gevşemiş.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. bugün 3000 küsür yükseldik... dow 26000 üzerinde durursa ... başta türkcell direk artı zaten... yarın bankalar ve ekgyo eşliğinde bi bu kadar daha yükselirsek kimse şaşırmasın....adamlar fırsatını bulunca vurdukca vuruyor.... batırmacısına oynuyorlar...dowda sahtekar düşecek gibi yapıp yapıp 26 üzerine atıyor kendini...sanki bırakın malları der gibi...

7. Teknik göstergeler ortalamalar vs GÜÇLÜ AL vermiş.

Dikkatli olmak lazım.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Migrosta short olan var mı ?

Yada short oyun tarzı oynayan yada short taşıyan

Sayfa 434/1001 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •