Sayfa 679/1001 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    hangi tarihler arası? son 3 aylık mı?
    son 3 ay, fonlar güncel, usdtry güncel, diğerleri dünkü kapaniş baz

2.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    sayın oldskool,

1 yıl,2 yıl,3yıl,4 yıl,5 yıl(benim yaptığım gibi) eurobondların tamamını ( bugünü baz alarak ) içeren grafik çıkarabilirmisiniz,karşılatırmak adına? tabiki size zorluk olmasz ise? akşama bunları yapmağı düşünüyorum....bakkal hesabı...çarp böl...filan..
    2019 başından itibaren bugüne kadar hazır olarak var.
    şu şekilde:

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    ktm fonlarıma satış verdim. katılım endeksinde yorgunluk belirtileri var. bir de şöyle düşündüm: 50 bin liralık ktm alacağıma onbin liralık mps veya zpe, 40 bin liralık ta kira sertifikası fonu alır kendi ktm fonumu kendim oluştururum falan. asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ktm hakkında neden bu kadar olumsuzsunuz.Performansa bakınca ppf ve bir çok değişkenden iyi duruyor.Kısa vade veya fazla risk alamayan yatırımcı için tatminkar getirisi var.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Eren8002 Yazıyı Oku
    Ktm hakkında neden bu kadar olumsuzsunuz.Performansa bakınca ppf ve bir çok değişkenden iyi duruyor.Kısa vade veya fazla risk alamayan yatırımcı için tatminkar getirisi var.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aslında olumsuz değilim. ancak borsalara gelebilecek bir düzeltmede hafiften üzebilir. ancak uzun vadede sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. önümüzdeki haftaki gidişata göre tekrardan alabilirim.

5. Ppf ler eksiye düşmüyor ama artıya da çıkmıyor. Portföyümdeki oranı azaltmaya karar verdim.

6.  Alıntı Originally Posted by oldskool Yazıyı Oku
    son 3 ay, fonlar güncel, usdtry güncel, diğerleri dünkü kapaniş baz
    sn.oldskool,

ilginiz ve emekleriniz için teşekkür ederim...

opi ve oph fonlar hakkında düşünceleriniz nedir? Performanları epey iyi görünüyor. şu https://www.youtube.com/watch?v=7B8_nsLkPPw videoyu izleyince tosun aklıma geldi ama

8.  Alıntı Originally Posted by mistyimage Yazıyı Oku
    opi ve oph fonlar hakkında düşünceleriniz nedir? Performanları epey iyi görünüyor. şu https://www.youtube.com/watch?v=7B8_nsLkPPw videoyu izleyince tosun aklıma geldi ama
    İki fon da endekse relatif iyi performans göstermiş görünüyor. Ancak ben bir süre daha izlemek yanlısıyım açıkçası. Bunlardan birinin içinde türev enstrümanlar ve ne yönde kullanıldıklarını bilemiyoruz.
    Değişken kategorideki OPB'de iyi görünüyor.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 679/1001 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •