Sayfa 475/1001 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: Viop-XX

1. EREGL geri alım programını onaya sunacakmış genel kurulda.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    izninizle bir şey sormak istiyorum.... kardemir tt kom ekgyo aselsan hatta türkceli aşağı doğru basıp bankaları aldılar.....

pazartesi piyasa yapıcı bu sattığı tahtaları geri alır mı yoksa aşağı doğru devam edermi.... şort açtığım için soruyorum... ekgyo ve türkcelde...

benim düşüncem... sattığı tahtayı neden alsın.... elbette açılışda önemli ama hisse bazında hareket olduğu için soruyorum..

Benim tahminim hareket ile zaten çıkıyorlar kalanlar birbirinden alıp veriyor. Flama vs ondan oluşuyor canı tekrar çeker ise bir daha gelebiliyor ama büyük hisselerde zor. EKGYO, KRDMD insanlar birbirleri alış veriş yapar bir süre.

Mesela TKFEN pazartesi bakacağım elde kaldı.

3.  Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    size bir tüyo vereyim ekgyo bankalarda hareket varsa harektli yoksa bankalarla birlikte hareket ediyor....pala akıllı ol yeter artık yav... piyasada para bollaştı... paranın evi bankalardır.... hangi şirket para kazansa parayı bankaya yatırır...bu kadar cebelleşmen yeter gına geldi millete.....
    Abi bu nasıl tüyo,bankaların hareketleneceğini bildin. tebrikler
    ama ekgyo yu bilemediğin için sıfır
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    EREGL geri alım programını onaya sunacakmış genel kurulda.
    Adamların her yerde kulağı var.Ereğlinin 18:00 ve 18:10 kapanış fiyatlarına bakın sadece.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Boğalar daha dikkatli olsun, sıra onlarda olabilü
    Pandemi vaka sayısı azalırsa borsamızın (VİOB) 202.202 ye kadar gideri var.

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by bayindir36 Yazıyı Oku
    Adamların her yerde kulağı var.Ereğlinin 18:00 ve 18:10 kapanış fiyatlarına bakın sadece.
    Bu normal, adam genel kurula gitmiştir haber vermiştir. Keze SKBNK genel kurulunda da bedelli tavsiyesi çıkmış açıklama anlaşılmıyor, oradan öğrenip işlem yapmışlardır dün, açıklama piyasa kapanınca geldi.

7.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Pandemi vaka sayısı azalırsa borsamızın 202.202 ye kadar gideri var.

YTD
    Sen diyorsan gider ikigözüm abi, saygılar abi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 475/1001 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •