Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8005 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Prof. Dr. Bengi BAŞER
    @bengibaser
    Türkiye, milyon kişi başına 33 bin test ile test açısından dünyada ortalarda bir konumda.Ancak sağlık bakanlığı artık temaslılara,bulgusu yoksa PCR yapılmasına izin vermeyecek.Salgın yönetiminde yeni bir aşamaya geçtik sanırım..
    #notestnocase

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Gunaydin Egeli,

Turkcesi ne demek oluyor bu aciklamanin ?

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Gunaydin Egeli,

Turkcesi ne demek oluyor bu aciklamanin ?
    Hastaları aramayacağız. Onlar bizi bulacak diye anladım. Temaslılar zaten karantinaya giriyorlar

Sn hkm daha doğru yorumlar

https://mobile.twitter.com/bengibase...69011446317061

Prof. Dr. Bengi BAŞER
    @bengibaser
    Kardiyolog & Hacettepe Üni. '90 Koşuyolu Yüksek İhtisas '95 Giresun Üni.Tıp Fak. Dekanı '15 & Kadıköy Medicana Hst. Kardiyoloji Böl. Bşk. Instagram: bengibaser

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Hastaları aramayacağız. Onlar bizi bulacak diye anladım. Temaslılar zaten karantinaya giriyorlar

Sn hkm daha doğru yorumlar

https://mobile.twitter.com/bengibase...69011446317061

Prof. Dr. Bengi BAŞER
    @bengibaser
    Kardiyolog & Hacettepe Üni. '90 Koşuyolu Yüksek İhtisas '95 Giresun Üni.Tıp Fak. Dekanı '15 & Kadıköy Medicana Hst. Kardiyoloji Böl. Bşk. Instagram: bengibaser

Sn egeli bizde zorunlu karantina pek yok,sağlık bakanlığı bırak temaslıyı dümdük coronalı olsanız asemptomatik olduğunu bildiği saptadığı vakaları bile kendi vijdanları ile evden çıkmamak üzere kendi evlerine yolluyordu,e adam lafını dinlemese sağa sola gitse bulaştırsa ne olacak.Demek ki filyasyon işini bırakıyor bizimkiler.Ben artık sağlık bakanlığının işlerine kuşkuyla bakıyorum.Bakan koca 10 ilin ortalama vakalarını verdi topluyorsun 10 ildeki vaka sayısı toplamı tüm türkiyeden fazla çıkıyor demek ki negatif vakalı iller var)))))))Yazın turizm ayağına işler iyi gösterilmeye çalışılıyor,bence çok sakıncalı,millet yaz olduğundan kapalı alanlara girmiyor,bir de damlacık yolu ile bulaş hava sıcaklığı nedeniyle azaldı vaka sayısında azalmanın nedeni bu,kışa artacak o kesin.Bizim bakanlık bu konularda kendi onayından geçmeyen hiç bir bilimsel çalışmayı yayınlatmıyor,yani sen kendi üniversitendeki özel hastanendeki vakaları inceleyip bir yayın yaptın istersen bin vakalı bir seri ile yayın yap bizim bakanlık çalışmaya bir bakıyor hele nedir bir bakalım sakıncalı bir şey var mı diye ,ön inceleme olmadan yayın bizde yasak.Neden bu sansür var ki neden çekiniliyor ben çözemedim.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn egeli bizde zorunlu karantina pek yok,sağlık bakanlığı bırak temaslıyı dümdük coronalı olsanız asemptomatik olduğunu bildiği saptadığı vakaları bile kendi vijdanları ile evden çıkmamak üzere kendi evlerine yolluyordu,e adam lafını dinlemese sağa sola gitse bulaştırsa ne olacak.Demek ki filyasyon işini bırakıyor bizimkiler.Ben artık sağlık bakanlığının işlerine kuşkuyla bakıyorum.Bakan koca 10 ilin ortalama vakalarını verdi topluyorsun 10 ildeki vaka sayısı toplamı tüm türkiyeden fazla çıkıyor demek ki negatif vakalı iller var)))))))Yazın turizm ayağına işler iyi gösterilmeye çalışılıyor,bence çok sakıncalı,millet yaz olduğundan kapalı alanlara girmiyor,bir de damlacık yolu ile bulaş hava sıcaklığı nedeniyle azaldı vaka sayısında azalmanın nedeni bu,kışa artacak o kesin.Bizim bakanlık bu konularda kendi onayından geçmeyen hiç bir bilimsel çalışmayı yayınlatmıyor,yani sen kendi üniversitendeki özel hastanendeki vakaları inceleyip bir yayın yaptın istersen bin vakalı bir seri ile yayın yap bizim bakanlık çalışmaya bir bakıyor hele nedir bir bakalım sakıncalı bir şey var mı diye ,ön inceleme olmadan yayın bizde yasak.Neden bu sansür var ki neden çekiniliyor ben çözemedim.
    Belki SGK uzerindeki yuku hafifletmeye ugrasiyorlardir.

Bunlardan her sey beklenir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •