Sayfa 498/1001 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598998 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Böyle şeyleri a haberin cahillerinden alıp allamelere yutturamazsınız, öyle rakamlar la işimiz yok bizim, biz battık diyorsak batmışızdır, kaç para veriyorlar size? ücretinizi de yatıramaz reisiniz Aç kalacaksınız.
    Covid-19 krizi kamu borçlarını artırıyor mu? Ülkelerin kamu borçları ne durumda?
    Gizem Sade Son güncelleme: 19/06/2020 - 15:20

https://tr.euronews.com/2019/07/19/a...yuzde-80i-asti

Araştırın biraz sonra yorum yazın.
    İyi ki sizler varsınız bankaları dolarlarınızla ucuza finanse ediyorsunuz.

YTD

2.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) verilerine göre Avrupa Birliği'nde (AB) kamu borcunun gayrisafi yurt içi hasılaya (GSYH) oranı, 2019 yılının birinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre artış göstererek yüzde 80,7'ye ulaştı.

28 ülkeden oluşan AB'de 2018in son çeyreğinde yüzde 80 olan kamu borcunun GSYH'ye oranı, 2019un ilk çeyreğinde yüzde 80,7'ye çıktı.

Euro para birimini kullanan Avrupa Birliği üyesi 19 ülkeden oluşan Euro Bölgesi'nde ise kamu borcunun GSYH'ye oranı, aynı dönemde yüzde 85,1'den 85,9'a yükseldi.

Yunanistan yılın ilk çeyreğinde yüzde 181,9 ile kamu borcunun GSYH'ye oranının en fazla olduğu ülke konumunda bulunuyor. Atina'yı, İtalya (yüzde 134), Portekiz (Yüzde 123), Belçika (Yüzde 105,1) ve Güney Kıbrıs Rum yönetimi (Yüzde 105) izliyor.

Kamu borcunun en az olduğu ülkeler ise Estonya, Bulgaristan ve Lüksemburg olduğu tespit edildi.

YTD
    Yapmayın yaw valla şaşırttınız beni, İRONİ'yi anlayamayabilirsiniz diye itibar gücüm yok ama genede vermiş açıklama da yapmıştım.

3. Çinden yapılacak ithalata Yuan ödeyebilmek için Çine ihracat yapıp Yuan kazanmak gerekir.
    Olayın adı zaten Dolar değil Döviz.
    Hangi döviz olursa olsun fark etmez.
    Euro,Ruble,Yuan,Hindistan Rupesi vs.
    Çine yaptığın ihracatta aldığın Yuanı Çin den başka bir Ülkeye mesela Güney Amerika dan kahve ithal ettiğin Ülke Yuanı kabul ediyor ise sorun yok ,yok bana Yuan değil Dolar ver der ise sonuç değişmez.

Yapmayın yaw valla şaşırttınız beni, İRONİ'yi anlayamayabilirsiniz diye itibar gücüm yok ama genede vermiş açıklama da yapmıştım.
    Haber kaynağı burası A kanal değil.

https://tr.euronews.com/2020/06/19/c...box=1592596846

5.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) verilerine göre Avrupa Birliği'nde (AB) kamu borcunun gayrisafi yurt içi hasılaya (GSYH) oranı, 2019 yılının birinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre artış göstererek yüzde 80,7'ye ulaştı.

28 ülkeden oluşan AB'de 2018in son çeyreğinde yüzde 80 olan kamu borcunun GSYH'ye oranı, 2019un ilk çeyreğinde yüzde 80,7'ye çıktı.

Euro para birimini kullanan Avrupa Birliği üyesi 19 ülkeden oluşan Euro Bölgesi'nde ise kamu borcunun GSYH'ye oranı, aynı dönemde yüzde 85,1'den 85,9'a yükseldi.

Yunanistan yılın ilk çeyreğinde yüzde 181,9 ile kamu borcunun GSYH'ye oranının en fazla olduğu ülke konumunda bulunuyor. Atina'yı, İtalya (yüzde 134), Portekiz (Yüzde 123), Belçika (Yüzde 105,1) ve Güney Kıbrıs Rum yönetimi (Yüzde 105) izliyor.

Kamu borcunun en az olduğu ülkeler ise Estonya, Bulgaristan ve Lüksemburg olduğu tespit edildi.

YTD
    Iki gözüm ağabey kamu borcunun gsyh oranı avrupada yüksek bizde düşük iyide ozaman niye bize msj geliyor sürekli 10 tl ateşle diye. Ya Devletimiz borçlanmak istemiyor Yada borç bulamıyor. Borçlanmak istemiyorsa sorun yok ama borç bulamıyorsa o zaman iş sakat.

6.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Çinden yapılacak ithalata Yuan ödeyebilmek için Çine ihracat yapıp Yuan kazanmak gerekir.
    Olayın adı zaten Dolar değil Döviz.
    Hangi döviz olursa olsun fark etmez.
    Euro,Ruble,Yuan,Hindistan Rupesi vs.
    Çine yaptığın ihracatta aldığın Yuanı Çin den başka bir Ülkeye mesela Güney Amerika dan kahve ithal ettiğin Ülke Yuanı kabul ediyor ise sorun yok ,yok bana Yuan değil Dolar ver der ise sonuç değişmez.
    Zamanla her ülkeyle kendi para birimiyle swap anlaşması yapılabilir, REİSİN yapabileceklerinin muhaliler hayalini kuramaz rüyalarında göremezler!
    paradan 0(sıfır) atacağım dediğinde de birileri yapabilirsen taksim meydanında anıracaklarını söylemişlerdi, anırdılar mı? bilmem.

Özür dilerim özelden İRONİ dir diye yazmışsınız ama yazdıklarınız yanlış anlaşılmaya müsait.

yaw üstad ironi diyorum hala yazıyorsunuz
    Jeton geç düştü.

Sayfa 498/1001 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •