Sayfa 291/1001 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. Rus ve İngiliz vaka sayısının çok olması nüfüsun %12 sine test yapmaları .

Bizde ise yüzde 3.5 bu oran .

Arap ülkelerinde ise vaka sayısının çok olması %30 ları geçmesi test edilen kişi sayısı ,

Demek ki ne kadar test o kadar vaka

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    ABD li bilim insanları dünya genelinde milyonlarca insan bulaşan koronavirüsün gezegenimizi olası bir meteor tehdidine karşı yürütülecek mücadeleye hazırladığı görüşünde.

https://www.karar.com/koronavirusun-...abilir-1570142

Bu yazi oldukca ilginc.

Ayni konu " Ilahi Nizam ve Kainat " derlemesinin son bolumunde de anlatiliyor ( son 50 sayfada )

Merak edenler icin.
    Aynı anda hapşırırsak meteor geri tepebilir.
    Mutluluğun yolu cehaletten geçiyor. Eğitim bilim,bunlarla uğraşırsak fazla şey öğreniriz. Mesela 100 yıl sonra bir metorun çarpması kesin olarak hesaplanmış olsa, torunumuzun öleceğini bilerek hayatımızı sürdürmek zorunda kalırız. Kaos,keşmekeş bize bilinmezliği getirdiği için mutlu yaşıyoruz. Ne kadar şikayet edilirse edilsin, şehirlerde, kalabalıkta yaşamak da bir nevi bu mutluluk bağımlılığından. Korona bile bu eğitimsiz kesime mutluluk veriyor,adam korona gibi bir katil var ama işte ben hayattayım diye mutlu olup ölüme meydan okuyabiliyor.
    Eğitimli olmak ve bilmek ise tam tersi,kaygı ve endişeleri arttırıp,insanı bu endişelerden kurtaracak yollara yöneltiyor. Eğitimsiz,cahil adam aptal değil, öğrenerek ve bilerek elindeki mutluluktan olmak istemiyor. Bilen adamın ise beyninden bilgiyi silme şansı yok

3.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Aynı anda hapşırırsak meteor geri tepebilir.
    Mutluluğun yolu cehaletten geçiyor. Eğitim bilim,bunlarla uğraşırsak fazla şey öğreniriz. Mesela 100 yıl sonra bir metorun çarpması kesin olarak hesaplanmış olsa, torunumuzun öleceğini bilerek hayatımızı sürdürmek zorunda kalırız. Kaos,keşmekeş bize bilinmezliği getirdiği için mutlu yaşıyoruz. Ne kadar şikayet edilirse edilsin, şehirlerde, kalabalıkta yaşamak da bir nevi bu mutluluk bağımlılığından. Korona bile bu eğitimsiz kesime mutluluk veriyor,adam korona gibi bir katil var ama işte ben hayattayım diye mutlu olup ölüme meydan okuyabiliyor.
    Eğitimli olmak ve bilmek ise tam tersi,kaygı ve endişeleri arttırıp,insanı bu endişelerden kurtaracak yollara yöneltiyor. Eğitimsiz,cahil adam aptal değil, öğrenerek ve bilerek elindeki mutluluktan olmak istemiyor. Bilen adamın ise beyninden bilgiyi silme şansı yok
    Cok dogrusun C.tesi,

Egitimsiz,cahil adam gercekten aptal degil, evet gayet bilincli olarak elindeki mutluluktan olmak istemiyor.

Bilen adamin beynindeki bilgiyi silme sansi yok ama Ilahi Adalet dagitilirken, kendisini kurtaracak yegane servetin o kazandigi bilgiler olacagini seziyor, hissediyor.

Benim dusuncem bu.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Bize meteor çarpmaz, biz de protein var bir de taharet musluğu. Avrupaya meteor çarparsa da bütün turistler bize geldi zaten . Reca edicim tekrar tekrar anlattırmayın.

5.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bize meteor çarpmaz, biz de protein var bir de taharet musluğu. Avrupaya meteor çarparsa da bütün turistler bize geldi zaten . Reca edicim tekrar tekrar anlattırmayın.
    O yukarda yazdigim kitabin son 50 sayfasinda yaziyor.

En yuce makam tarafindan o emir verilmis ve meteor, dunyaya carpma kaderi ile yuklu olarak harekete gecmis durumda. Dunya'ya ulasmasi 200 yili bulacak diyor.

Simdi bunlari yazmak istemiyorum gerci, hayatinda iki kitap okumamis adam cikar, yok kim diyor, yok nerden biliyor diye baslar.

Allah herkese akil fikir vermis, ne beklenir ?, kitabi okursun, kafanda tartarsin, bu yazilanlari birileri yazabilir mi diye dusunur, sonra fikrini soylersin, dimi.

Valla kaynagi yazdik yukarda, merak eden okur, ogrenir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    O yukarda yazdigim kitabin son 50 sayfasinda yaziyor.

En yuce makam tarafindan o emir verilmis ve meteor, dunyaya carpma kaderi ile yuklu olarak harekete gecmis durumda. Dunya'ya ulasmasi 200 yili bulacak diyor.

Simdi bunlari yazmak istemiyorum gerci, hayatinda iki kitap okumamis adam cikar, yok kim diyor, yok nerden biliyor diye baslar.

Allah herkese akil fikir vermis, ne beklenir ?, kitabi okursun, kafanda tartarsin, bu yazilanlari birileri yazabilir mi diye dusunur, sonra fikrini soylersin, dimi.

Valla kaynagi yazdik yukarda, merak eden okur, ogrenir.
    200 yıl. .. Biz iki gün sonrasını göremiyoruz, virüs yayılmış maske takmıyoruz. Torunların işi zor ...

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    200 yıl. .. Biz iki gün sonrasını göremiyoruz, virüs yayılmış maske takmıyoruz. Torunların işi zor ...
    Sana bir sey olmaz Allahin izniyle Dimitris.

Reha Abey, hepiniz oleceniz, Dimitris haric dediydi.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sana bir sey olmaz Allahin izniyle Dimitris.

Reha Abey, hepiniz oleceniz, Dimitris haric dediydi.
    Şu sıralar pek düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilinmez.
    Merak ediyorum ama , sırf ölünce ne olacağını öğrenmek için ölmek isteyebilirim birgün

Sayfa 291/1001 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •