Sayfa 24/45 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
Arama sonucu : 353 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Hisse_ trade

Alıntı Originally Posted by soner3535 Yazıyı Oku
    Sayın Karar-anı hocam afyon hakkında bi öngörünüz varmı.kısada bi hedefe yürürmü sizden bir yorum bekliyorum mümkünse.şimdiden teşekkürler.
    oldukca zor bir kağıt.. baktım rakamlara göre bir öngörüm varda burda ulu orta yazmış olsam perişan ederler. çünkü herşeyin farkındayım.. yani şurda kaç kişi varki diye düşünmeyin. elin yüz bininden bizim üç yüz beş kişi daha kuvvetli diye düşünüyorum
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. Sn hocam yeşiller için ne düşünüyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by Sword12 Yazıyı Oku
    Sn hocam yeşiller için ne düşünüyorsunuz?
    xu100 dışında kağıtlar bana çok güven vermediği için nadiren işlem hacmi dikkatimi çekenler olursa bakıyorum.. siz bilirsiniz benim öngörüde bulunabileceğim bir kağıt değil
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

her zamanki gibi benim mesai saatler önce başladı.. genelde prof analistleri meraktan takip etmeme rağmen, bide şu bizim bal ligine bir bakayım bakalım diye dolaştım.. ne gördüm: allahtan borsa iyi gidiyorda pek sıkıntı yaşanmıyor. ama şuna inanın eğer borsa bozulmaya başlasın varya, piyasa ağlama duvarına döner..

düşüncemi yazdım yatırım tavsiyesi değildir.. hani kıvırma payım olsun diye YTD yazılırya

ENDEKS_ hisseler ile ayrışmasından dolayı artık bunada bir yorum yapmanın öngörüde bulunmanın bir anlamı kalmadığını düşündüm.. zaten tahmin yaparak borsa oynanmayacağına inanmama rağmen, laf ola, torba dola, diye yazdık çizdik işte.. oyuncunun top ayağında olmalı, üzerine basacak, kafasını kaldırıp sağı solu kontrol ederek, dar alanda kısa paslaşmalar yaparak devam edecek.. al tut bekle bana göre hikaye işler.. tapusumu alınacak sanki vurur geç... kağıtmı bitiyor sanki. her yer beni al, beni al, diye çırpınan kağıt kaynıyor... tabii bu bana göre. sizde kendi aklınızı kullananarak anlayışınıza göre bir yol mutlaka bulursunuz. biraz meşaggat"li olacak ama, olacak o kadar.. ne demiş beyaz adam? ( belkide siyahtır) başlangıçta hata yapmadan mükemmele ulaşan kimse yoktur...
    Son düzenleme : karar_anı; 23-06-2020 saat: 05:07.

bu nasıl borsa böyle, hiçmi düzeltmesi olmayacak bunun? bence olur.. hem bugün salı sallandırabilirler havada güzel neyse ben işin makarasındayım

endekse fazla vermeyecek görüntüsü vererek kafa kağıtlarını düzelttiler.. çok eğriymişler demekki devamı gelirmi? onu bilememde en azından bugün kenardan izleyerek pas geçilebilirdi

sürekli yukarı, yukarı, olmazya.. sıkılmayın diye biraz sallandırdılar ne olmuş yani

Sayfa 24/45 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •