Sayfa 693/1001 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Fon performansını pek değil ama halkla ilişkilerini cok takdir ediyorum GPG'nin.

Yuz milyonlarca liralık fonlara ve kurumsal diye geçinen portföy şirketlerine örnek olur umarım.
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bazı fonların TEFAS'ta ilan edilen değerlerinin daha sonra değişmesiyle ilgili olarak GPG fonu güzel bir bilgi notu yayınlamış.
    Özetle saat 10.30 öncesi değerler değişebilir bunu bilin demişler.
    https://twitter.com/gpg_info/status/...314875392?s=20

https://twitter.com/gpg_info/status/...746166272?s=20
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Değişken ve borçlanma araçları tarafında oyak portföyün fonlarının performansları da istikrarlı şekilde artıyor, muadillerinden olumlu yönde ayrışıyor son 1-2 aydır. İzlemekte yarar var.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Değişken ve borçlanma araçları tarafında oyak portföyün fonlarının performansları da istikrarlı şekilde artıyor, muadillerinden olumlu yönde ayrışıyor son 1-2 aydır. İzlemekte yarar var.
    hangi oyaklar

4.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    hangi oyaklar
    okd, okt hatta ppf'de oyl bile her geçen gün daha iyi oluyor.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5. Cuma günü güya endeks arttı ama hisse fonların çoğu ekside.
    Hisselerin %70'i ekside.
    Bir iki büyük hissenin hareketi endeksi artıya taşıdı.
    Ama bu şekildeki endeks artışı baya aldatıcı oluyor.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    okd, okt hatta ppf'de oyl bile her geçen gün daha iyi oluyor.
    AAK AHU GPG IDY IYB KRC KRF OBP SUC TI7 YAC ZPG, OKT, OKD portföyümün demirbaşı bunlar, her zaman para fonlarının çok çok üzerinde ve istikrarlı. Acil keş para ihtiyacı dışındaki fazlalar bu Fonlarda kalıyorlar. Hepsi eşit.

7. Yani taşıyorum falan ama bu tacirler fonlarının dengesizlikleri hakkaten asap bozuyor bazen. Endeksin 0.99% artı yaptığı günü -1,08% eksi ile kapıyor tkf. Hisse bazlı oldu, genele yayılmadı hareket falan ama yine de can sıkıcı.uzun zamandır sırf bu hareketleri yüzünden artıramıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Yani taşıyorum falan ama bu tacirler fonlarının dengesizlikleri hakkaten asap bozuyor bazen. Endeksin 0.99% artı yaptığı günü -1,08% eksi ile kapıyor tkf. Hisse bazlı oldu, genele yayılmadı hareket falan ama yine de can sıkıcı.uzun zamandır sırf bu hareketleri yüzünden artıramıyorum.
    Ben kurtuldum. Allah tez zamanda sizi de kurtarsın artık kumar fonu olan bu fondan

Sayfa 693/1001 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •