Sayfa 694/1001 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Yılbaşından bu yana olan getirirlerde ziraat katılım endeksi fonu ile mükafat katılım hisse fonu arasında hiç fark kalmamış. güya mps, aktif fon.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Yani taşıyorum falan ama bu tacirler fonlarının dengesizlikleri hakkaten asap bozuyor bazen. Endeksin 0.99% artı yaptığı günü -1,08% eksi ile kapıyor tkf. Hisse bazlı oldu, genele yayılmadı hareket falan ama yine de can sıkıcı.uzun zamandır sırf bu hareketleri yüzünden artıramıyorum.
    rahmetli mavi gömlek beyaz güvercin Eco'nun bir zamanlar dediği gibi.... önümü göremiyorum...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3. Bugunlerde bankacilik endeksi iyi gidiyor sanki. Swap anlasmasinin etkileri mi acaba ? Bist 30 da alttan alttan yavas yavas hareketleniyor sanki. Fakat bildigim kadariyla henuz yabanci yatirimci girisi yok degil mi ?

4.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Bugunlerde bankacilik endeksi iyi gidiyor sanki. Swap anlasmasinin etkileri mi acaba ? Bist 30 da alttan alttan yavas yavas hareketleniyor sanki. Fakat bildigim kadariyla henuz yabanci yatirimci girisi yok degil mi ?
    Swap değil. abddeki halbank davasıyla ilgili olumlu gelişmelerden kaynaklanıyor.

bankalara alışlar sürerse 120 endeks kısa vadede görülebilir. bundan sonra endeksin gidişatı artık bankalar üzerinde

tahvil

Alıntı Originally Posted by wolf1453 Yazıyı Oku
    Swap değil. abddeki halbank davasıyla ilgili olumlu gelişmelerden kaynaklanıyor.

bankalara alışlar sürerse 120 endeks kısa vadede görülebilir. bundan sonra endeksin gidişatı artık bankalar üzerinde
    tahvillerde durum nasıl kısa vaselerde

6. Yan tahtalarla coşan hisse fonlar, sıra bankacılık ve u30 a gelince patladı. Gördüğüm kadarıyla banka ve u30 a yatırım yapan sadece 2-3 hisse fon var. Bugünkü artı getirenlerin listesinden belli oluyor. Uzun vadede de zaten bunların tutulması gerektiğini düşünüyorum.

7. Banka endeksi fonları

ADP vs TAU

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Bugunlerde bankacilik endeksi iyi gidiyor sanki. Swap anlasmasinin etkileri mi acaba ? Bist 30 da alttan alttan yavas yavas hareketleniyor sanki. Fakat bildigim kadariyla henuz yabanci yatirimci girisi yok degil mi ?
    Bence yabancı yatırımcı gelme olayı bitti. yabancılar borsanın %48 ini yerlilere kaptırmışlar. Oyun kuruculukları biter bence

Sayfa 694/1001 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •