Sayfa 571/1001 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: Viop-XX

1. Viop-XX

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Konumuz bu değil,bilgim var bu konuda ama paylaşmak yersiz.
    İnsan kaynağı ve lojistik açısından yatırım yapılabilecek yegane ülke burası,elleri mahkum yatırım yapılacaksa.

YTD
    Siz fabrika deyince aklıma spontane olarak gelişti

Sormadım sayın

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

2.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Başkan krdmrleri verdin mi? Benimkiler duruyor daha. 2.80 ler gelir diye umut ediyorum
    KARDEMİR ile deli vuruştuk belini büktük

Sende hatırlıyorsan 3.04 de başladım tepeye kadar ver allahım ver ver allahım ver Cuma günü ne olduğunu anlayamadı millet 😊

Sağlam kazanmadan masadan kalkmam devam dayuu

3. Vadeli 116 da herkes düşecek diyordu 125 te çoğunluk yukarı dedi ama long olamadı 129 larda herkes shortcu oldu. Şuan 133.500 ve düşüş konuşmuyor bir çok kişi. Enson short denemesi yapıp 130.125 ten ucuz kurtulmuştum. %20 lik short jetonu salladım. Stopsuz. Buradan canımızı yakmaz heralde.

4. Bu saatten sonra Kanal içindeki kanala dikkat .

5. Sat / Al oyun planı dahil olmak kaydıyla

Günlerdir vuruşma devam ediyor

Ben maliyet düzeltiyorum o alıyor o alıyor ben maliyet düzeltiyorum ensedeyimmm pala aynen devam 😊

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bu saatten sonra Kanal içindeki kanala dikkat .

Kardom, nasılsın, yoktun bayadır... İşlem yapmaya başladın mı 😂💪🌹

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Sat / Al oyun planı dahil olmak kaydıyla

Günlerdir vuruşma devam ediyor

Ben maliyet düzeltiyorum o alıyor o alıyor ben maliyet düzeltiyorum ensedeyimmm pala aynen devam 😊

Ya gardaş, sen dönüşü yakalasan ne yakalamasan ne kara geçtim dediğin yerde bu sefer de long olacan geçmişte hep olduğu gibi, ve 20.000 puanda oradan yiyecen sal bir sal, olmuyor işte... iddia, kıbrıs, ganyan, horoz dövüşü... Bulursun illa 💋

8.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Almanya VW fabrika daha önce (pandemi öncesi) 4 vardiya çalışıyormuş,güncelde bir vardiya,pandemiye göre vardiya artabilir diyorlar.
    Biz çoğu VW fabrikasına mal yolluyoruz çoğu tek vardiya calisiyor normale yakın çalışan Ford renault Romanya fabrikaları birde BMW almanya ve İngiltere fabrikalari

Sayfa 571/1001 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •