Sayfa 592/1001 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Sizin ekranlarda da hulk eksi mi. [emoji173]
    Wave 3.4 gibi geiyor bana ama???

2.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    öyle bir zorunluluk mu var?illaki dönmeli mi aşağıya?
    Öyle bir zorunluk yok tabiki.Teknik analiz kesinlik ifade etmez. Ama trend çizgisini geçemeyip aşağı gelme ihtimalinin yukarı gitme ihtimalinden daha fazla olduğunu düşünüyorum ve ihtimale göre pozisyon alıyorum. Yukarı giderse stop.
    Yatırım tavsiyesi değildir

3. https://www.tradingview.com/x/iw59WqjP/

30 endeks tüm uyumsuzluğa rağmen kırmızı kanal içerisinde yükselmişti. Şimdi benzer bir görüntü mavi kanal içerisinde başladı.

Fiyat dönüşünü görmeden sadece uyumsuzluklara güvenip endeks kontratında short açmam.

Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by haylaz69 Yazıyı Oku
    Öyle bir zorunluk yok tabiki.Teknik analiz kesinlik ifade etmez. Ama trend çizgisini geçemeyip aşağı gelme ihtimalinin yukarı gitme ihtimalinden daha fazla olduğunu düşünüyorum ve ihtimale göre pozisyon alıyorum. Yukarı giderse stop.
    kesinlik yoksa teknik analize inancınızı kaybetmeyin.oluşan durumlara göre gereğini yapın,çoğu zaman kazançlı çıkarsınız.hayırlı kazançlar.

5. pala yukarı doğru her insiyatifi her fırsatı kullanıyor..

Thyao ikinci çeyrek bilançosunu ne zaman fiyatlamaya başlar bende o zaman girerim!.......................
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

6.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Tcell' de bademlerin sözünün pek geçtiğini zannetmiyorum...

Takasın %83' yabancılarda, %7 si BES fonlarında...

Tcell tahtasının sahibi halen yabancılar...
    Yabancı bu kadar büyük olduğunu düşünmüyorum şirketlerin çoğunun dışardaki hesaplarında hisselerini taşıdığı açık ayrıca bizdeki yabancı olayı farklı boyutlarda borsada kullanılıyor.
    Yazdığımın içinde sadece badem sistemine takılmayın , ilerde ne anlatmak istediğimi daha rahat anlayacaksınız.kolay gelsin.

7. Bu8gün için 115.555 in altını göstermezse gene Kuş Büzüğü kadar bir GAP bırakmış olacak.133.850-134.00 arası sanırım poz kapatıyorlar karşılıklı. Bakalım günü bu band damı tamamlayacak?! Tamamlamaz ise aşağı/yukarı bir marj yapmalı..
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

8.  Alıntı Originally Posted by waterfall Yazıyı Oku
    Mezun

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ankara fen Türkiyenin gururudur..
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Sayfa 592/1001 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •