Artan

42,24 10 13:55
78,65 10 13:55
32,56 10 16:35
110,20 9.98 16:34
204,00 9.97 16:29
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 16:34
146,70 -9.94 16:35
10,69 -9.94 16:35
14,25 -8.01 16:35
331,00 -7.67 16:36
Azalan Hisseler

İşlem

7.696.234.352,47 16:36
6.859.840.694,00 16:36
5.862.245.381,50 16:36
5.229.780.382,50 16:36
4.643.525.185,98 16:36
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6924 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ağlamak tabiri hoş değil ben yazılarımı yazarken böyle şeylere dikkat etmeye çalışırım neyse ben ağlamam siz ağlamak dersiniz ben hakkımı aramak yapılan üçkağıdı ortaya çıkarmaya çalışmak derim.:Bakın burada çok değerli insanlar var sertol arkadaşımız da geç tanıdım ama çok kıymetli benim için aynı yere farklı pencerelerden bakıyoruz size kolay gelsin

2.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Ağlamak tabiri hoş değil ben yazılarımı yazarken böyle şeylere dikkat etmeye çalışırım neyse ben ağlamam siz ağlamak dersiniz ben hakkımı aramak yapılan üçkağıdı ortaya çıkarmaya çalışmak derim.:Bakın burada çok değerli insanlar var sertol arkadaşımız da geç tanıdım ama çok kıymetli benim için aynı yere farklı pencerelerden bakıyoruz size kolay gelsin
    Uckagidi ortaya nasil cikarirsiniz??Diyelim ki cikardiniz bunun size ne faydasi var?? Yapilacak tek sey boyle sirketlere yatirim yapmamak olur..veya portfoyunuzde unutacaginiz sizi rahatsiz etmeyecek miktar tasiyin derim beklentiniz devam ediyor..buraya surekli uckagitci bunlar diye yazmanin kiymet-i harbiyesi yok..cunku borsanin ruhunda var zaten..ne derler para teknigi cizer..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Uckagidi ortaya nasil cikarirsiniz??Diyelim ki cikardiniz bunun size ne faydasi var?? Yapilacak tek sey boyle sirketlere yatirim yapmamak olur..veya portfoyunuzde unutacaginiz sizi rahatsiz etmeyecek miktar tasiyin derim beklentiniz devam ediyor..buraya surekli uckagitci bunlar diye yazmanin kiymet-i harbiyesi yok..cunku borsanin ruhunda var zaten..ne derler para teknigi cizer..

Bedelsiz ve az az al sat sat al çizmiyor uçan kaçan olmuyor bu tahtada ha kaptırdım dediğim malı 100 TL alttan yerine koydum.

8 yıldır yukarı tredini kıramadı level diyorlar ya yada vites büyütemedi.

Egeen 15 den Tüpraş 25 den Otokar 38 den nerelere geldi ve duruyor.

Bu cıvık yerinde bir duramıyor.

Fibonaci de bir üst banda geçemiyor.

Sabırları zorluyorlar.

Artık benimki inat oldu.

Param çok olaydı fabrikanın anahtarını bunlardan alırdım.

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Bedelsiz ve az az al sat sat al çizmiyor uçan kaçan olmuyor bu tahtada ha kaptırdım dediğim malı 100 TL alttan yerine koydum.

8 yıldır yukarı tredini kıramadı level diyorlar ya yada vites büyütemedi.

Egeen 15 den Tüpraş 25 den Otokar 38 den nerelere geldi ve duruyor.

Bu cıvık yerinde bir duramıyor.

Fibonaci de bir üst banda geçemiyor.

Sabırları zorluyorlar.

Artık benimki inat oldu.

Param çok olaydı fabrikanın anahtarını bunlardan alırdım.

YTD.
    Hakli olabilirsiniz birsey diyemem..ben de 350 lerden beri arada kucuk trade ler ile tasiyorum..bu sene bilancolada iyilesme bekliyorum..haa beklentime cevap vermez ise tekrar degerlendiririm..bu noktada daha fazla laf uretmeye gerek yok..tahta belli bir band icinde su an da “ucuz olmadan” trade ediyor..ha beklentilwri guclu mu bence guclu..cvp vermezse satarim inatlasmam..gerisi lâfi guzaf..ytdegildir

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •