Sayfa 237/865 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 6919 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Şu son dk gelişmesini oku bakalım genç, akabinde yabancılarla ilgili fikrini gözden geçirirsin zahar

https://www.msci.com/documents/12961...d-531277880294
    Bunlar bilinen aci gercekler..kotu yonetimin sonu..nitekim degindim onceki yazilarimda..Turkiye’yi her turlu endeksten cikarirlar bu kapali, baskici, seffaf olmayan yonetimde..su an sadece borsa alternatifsiz oldugu icin yerlinin domine ettigi yabancinin %50 lere dustugu bir piyasa haline geldi..tutarsiz bir durum yok ..surpriz degil..ben sirkette kurumsallasmadan , restructuring den bahsediyorum..yabanci fon girmesi sart degil tahtaya illa ki..anlayisin degismesi olayi konjonkturun destegiyle..bu biat kulturu insanin yazilanlari da anlamamasina yol aciyor demek ki..uzuldum adina

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Genç siyasete çok meyillisin bakıyorum. Bunların yeri burası değil, burası hisse forumu. Siyaset hevesin varsa git partilere üye ol orada de ne diyeceksen. Sana bir abi tavsiyesi buralarda böyle muhabbetlere girme. Ayağınız yerden keserler haberin olmaz. Haydi byeee

3.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Bunlar bilinen aci gercekler..kotu yonetimin sonu..nitekim degindim onceki yazilarimda..Turkiye’yi her turlu endeksten cikarirlar bu kapali, baskici, seffaf olmayan yonetimde..su an sadece borsa alternatifsiz oldugu icin yerlinin domine ettigi yabancinin %50 lere dustugu bir piyasa haline geldi..tutarsiz bir durum yok ..surpriz degil..ben sirkette kurumsallasmadan , restructuring den bahsediyorum..yabanci fon girmesi sart degil tahtaya illa ki..anlayisin degismesi olayi konjonkturun destegiyle..bu biat kulturu insanin yazilanlari da anlamamasina yol aciyor demek ki..uzuldum adina

kral bizi filme de secmisler...yakinda cekirdek citlerek izlerler )

4. Evet çok güzel değerli bilgiler sn Sertol çok teşekkürler bakış açısı değişince gitmesi için elde çok malzeme var..İş bu kafanın değişmesi

5. Nasıl gençler eğlenmeye başladık mı?

6.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Genç siyasete çok meyillisin bakıyorum. Bunların yeri burası değil, burası hisse forumu. Siyaset hevesin varsa git partilere üye ol orada de ne diyeceksen. Sana bir abi tavsiyesi buralarda böyle muhabbetlere girme. Ayağınız yerden keserler haberin olmaz. Haydi byeee
    Arkadaşın biri koyduğunuz rapor hakkında fikir beyan etmiş parti ismi zikretmeksizin.
    siyaset yapıyorsun demişsiniz.

Merak ediyorum Siz raporu nasıl yorumlarsınız?

saygılar

7. Hep bahsettigimiz klasik bandin 430-500..dibini test etti bugün..asiri satim noktasindan dönmesini bekliyorum..ytdegildir

8. Ne bandı arkadaşım adam tezgahını kurmuş al sat yapıyor sizde bant mant sanıyorsunuz yok öyle birşey alttan alıp üsten veriyor hani nerde tavandaki 18 bin lot alıcı dümen bunlar patron spek dümeni ortak olmayın

Sayfa 237/865 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •