Sayfa 631/1001 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: Viop-XX

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    vioptan çok anlamam daha doğrusu hissesenedinden daha riskli gördüğümden oynamam dün biri ile muhabbet ettim. daha önce bütün parası altında idi ne yptın altınlar duruyormu dedim 360 larda satmış ne yaptın diye parayı dediğimde borsaya yatırdım ama ondada terse geldim dedi hangi kağıdı aldın diye sordum kağıt değil abi borsa düşecek dedik topluca (grup halinde hareket ediyorlarmış) parayı borsa düşeceğe oynadık dedi kaçta o işlemi yaptıklarını sormadım. İnşallah kaldıraç yoktur dedim 1 e 10 dedi o zaman teminat tamamlaman gerekmiyor mu dedim her gün tamamlıyoruz abi dedi
    Meali:
    Bu borsa nah d.....
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2. Figen Özavcı sabah BBHT'de idi. Dün bahsettiğim uyanık kadın traderlardan. Banka hisseleri çok dağınık o yüzden oraya toplu olarak girilemiyor çünkü çok satıcı ortaya çıkıyor dedi.

Açığa satış serbest olunca önce küçükleri güzelce korkutup sattırıyorlar sonra onlardan alıp yeni trend oluşturuyorlar.

Bu arada TKFEN de Yapı Kredi hisseyi ağlatıyor vatandaş satışı karşılıyor, niyeti ne belli değil.

Keza SODA da kaç gündür MK sattı ama vatandaş pes etmedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
    Yabancı, yabancı kankası batsın bitsin diye hem not düşürür hem msci da kume düşürür. Tek düşmanı var icerde maldaki kankası.
    Hadi ben kaçtım düşünce mesaj atın [emoji173]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    piyasa,borsa tecrübesi olmayan şahsı BISTİN 1. NUMARASI YAPILMAMALI.

traderlik yapmış,aksiyon almış bir müdür olmalı.

memur adam riski sevmez,aksiyon almaz..memur kökenli olması dezavantaj.

evet sadece vatandaş gibi düşünürsen AÇIĞA SATIŞIN OLMAMASI GÜZEL,HİSSELER HEP YÜKSELİR GİBİ DÜŞÜNÜRSÜN..

ama elin adamı senin yerli ky. gibi değil duruma farklı bakar ve MSCI ile seni küme düşürtür.

eminim şu anda bu kararı alan herkes''ne güzel iş yaptık bıst hep yükseliyor,yeni gelen 400.000 yatırımcıyı koruduk '' diyorlardır...

ama maç 90 dakikadır.
    son 10 yılda tek yapılan doğru iş borsada açığa satışın yasaklanmasıdır.yabancı istediği kadar kudursun tehdit etsin zaten 3-5 yabancı fon var yatırım yapan onlarda gerekirse çıksın 30 yıldır sermaye piyasamızı sömürdüler artık başka kapıya.

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    saatlikte haklı olabilirsin..
    illaki düşecek diye düşünüyorsam ; günlük geç kalır olmaz ama saatlik sistem koyarım; sat derse sat ama al derse poz. kapat şeklinde giderim..
    Hocam saatliğin yarısı olsa daha iyi olmaz mı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Hocam saatliğin yarısı olsa daha iyi olmaz mı
    niye olmasın hocam, 10 daklıkta olur..önemli olan trade zamanınız..mesele beklediğiniz yönde gelişirse para kazanırsınız .tersi olursa az zararla stoplanırsınız.

Buradan satmamalı,son bir çıkış dalgası olmalı

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Yabancı, yabancı kankası batsın bitsin diye hem not düşürür hem msci da kume düşürür. Tek düşmanı var icerde maldaki kankası.
    Hadi ben kaçtım düşünce mesaj atın [emoji173]
    Şu kalp işi rajona ters...
    Yapma şunu secbul.
    Tüylerim diken diken oluyor.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 631/1001 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •