Sayfa 638/1001 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: Viop-XX

1. tecrübeli bir borsacı yıllar önce şöyle demişti bana..hisse senedinin fiyat kademesinin değişmesi bardaki son damla gibidir..son damla damladığında fiyat değişir diye..bende dedimki bardaki su miktarı hacim olduğuna göre sen nasıl fiyatı hacimsiz düşürebilir veya çıkartabilirsin..tehlikeli sorular bunlar dedi bana..
    yani demek istediki, KEYFİ FİYAT BASIYORLAR

2. sp fiçır 3080 önemli rakam.
    3020 önemli rakam.

3080 i bilmem ama 3020 ciddi satış getirir diye düşünüyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    adam 1 kg kiraz satacak .. fiyatına 10 lira diyor..alıcı çıkmıyor yarın 12 lira diyor, ertesi gün 15 lira diyebiliyor..malın sahibi kimse fiyatı o basıyor..bunun adı borsa oluyor..
    Kirazı olan kirazıyla, parası olan parasıyla mutlu olduğu sürece bu devran böyle gider. Eninde sonunda iki taraftan biri rahatsız olacak. İşte o gün gerçek fiyat ortaya çıkacak. Er ya da geç...

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bütün dünyada gençler çocuklar borsalara girdi deniyor.

İş iyice oyuna döndü zaten.
    malı götürdü gençler çocukalr
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Vicente beni düşünüyo şu an adım gibi eminim ; bu Paragöz35 ermiş ya , gerçekten dünyanın en sağlam borsası bizmişiz diyo vicente
    sizce bu sürekli yükseliş olayı organize mi?

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bütün dünyada gençler çocuklar borsalara girdi deniyor.

İş iyice oyuna döndü zaten.
    savaş oyunlalrını çok seri oynuyorlar valla da bu iş savaş oyununa benzer mi

7. çorçocuk deyip milleti salak yerine koyuyorlar..yani diyorlarki, yapılan tezgahı kimse görmesin bilmesin..yabancının çıkışına göre yerlinin giriş oranı devede kulak deniyor..nasıl yükseldi peki hisse senetleri..
    büyük olasılıkla yapılan bir uygulama ile tabiki..
    diyelimki ev aldınız evi sattınız her alım ya da satımda ev fiyatı düşüyor mu?

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    malı götürdü gençler çocukalr

8.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Vicente beni düşünüyo şu an adım gibi eminim ; bu Paragöz35 ermiş ya , gerçekten dünyanın en sağlam borsası bizmişiz diyo vicente
    hee en saglam 1980 tarihindeki fiyatlarla bi tarafiyla gülüyor okuyanlar sana

Sayfa 638/1001 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •