Sayfa 88/1006 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bunu bende çok istiyorum sahip olduğum ev 1 ayda 200k prim yaptı düşük faiz sayesinde faizler sıfırlanırsa 600k prim yapar aldığım faiz 40 olurdu
    ne kadarlık ev 200k prim yaptı üstadım? kaç TL ederken şimdi ne kadar eder oldu?

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    ne kadarlık ev 200k prim yaptı üstadım? kaç TL ederken şimdi ne kadar eder oldu?
    emlak arama motorunda 1 ay önce 800k iken şu an emlak arama motorunda aynı tip evler 1000k civarında

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    emlak arama motorunda 1 ay önce 800k iken şu an emlak arama motorunda aynı tip evler 1000k civarında
    Benim de takip ettigim evler/yazliklar var...

%80 i %30 a varan zamlar yaptilar..

Sahibinden.com'da fiyat gecmisi de gosteriyor...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim de takip ettigim evler/yazliklar var...

%80 i %30 a varan zamlar yaptilar..

Sahibinden.com'da fiyat gecmisi de gosteriyor...

Syg,
    aynen dudu abi ! dolar birikimimin bana kasko olmasını beklerken gayrimenkulüm tl mevduatıma kasko oldu
    1 ay önce yüzüne bakmadığım tl mevduatımla çok rahat alabileceğim evler şu an tl mevduatıma nerdeyse 300k fark attı ! faiz indirimleri böyle devam ederse çok daha enteresan fiyatlamalar görebiliriz ! tabi şu an ki fiyatlamaların gerçek mi sanal mı olduğunu zaman gösterecek

5. 4,5 ay var arkadaşlar konut ve döviz fiyatları için sabır

6. Ankara'da oturduğum sitede satılık ilanları sürekli takip ederim bu ay %30 artış olmuş, tabi bu fiyatlardan alan olur mu orası meçhul ama yapılan tam bir fırsatçılık.

7.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Ankara'da oturduğum sitede satılık ilanları sürekli takip ederim bu ay %30 artış olmuş, tabi bu fiyatlardan alan olur mu orası meçhul ama yapılan tam bir fırsatçılık.
    faizi haddinden fazla yükseltirsen ekonomi kabız olur haddinden fazla indirirsen müshil görevi yapar ekonomi ishal olur şu an yaşadığımız ishal durumu ! reel faizin en az -3 olduğu ortamda malı olanın burnundan kıl aldırmaması çok normal çünkü tl de getiri olmadığını biliyor kendisi malını sattığı anda eline geçecek tl erimeye başlayacak o yüzden bari yüksek satayım ki gelecekte ki alım gücümü koruyayım diyor !

Ekonomiyi circir oldu altini tutamiyo[emoji39]

Sayfa 88/1006 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •