1 ons altýn 2013'te 2500 tl'lerde gezinmiþ. 1 ons altýn þu an 12000 tl. %480 gitmiþ. yani 2013'te portföyünüz 1000 iken þu an 5000 ise hacý dayýlarý veya gün teyzelerini yenememiþsiniz anlamýna gelir. artý üstüne bu 7 yýl içinde 17-25 aralýk olaylarý, gezi olaylarý, fetö darbe giriþimi, seçim iptali, rus uçaðý vurmamýz, erken seçim kararlarý vs streslerini yaþayýp kendi kendinizi tüketmiþ oluyorsunuz.
riskli varlýklara yatýrým getiri olarak altýný, dolarý, euro'yu yenebilmeli ki yatýrým yapmaya deðsin. ben bu ülkede 2 yýl sonrayý bile ön göremiyorum.
Eðer Türkiye gibi cds oraný arjantinden sonra en yüksek olan bir ulkede yaþýyorsanýz risk almanin kendisi baþlý baþýna bir risk. Guvenli limanlar altýn ve faiz bu ülke insanýnýn portföyünün büyük bölümünü oluþturur. Bankalara güvenmeyip yastýk altýnda tutanlar daha da güvenli limandýr. Coðrafyamýz Bu kadar krizlere gebeyse böyle yapmak en mantýklýsý sanýrým.
Yazýlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.SM-M307FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazýlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
Barbunun adresi borsa paranýn fýrýn diye 140 dan tuprs aldýk 85 e düþtü
65 den froto aldýk hala ayný fiyatta..![]()
Borsa ise deðiþmedi 106.000 de hala..
Borsa 5 dolar iken
16 dolarda olan froto 9.5 dolar
27 dolar olan tuprs 12 dolar
Borsa ilüzyondur satacaðýn yeri bilemezsen dön bana dönelim 10 senede bir arpa boyu yol katedemezsin.
Borsa hayalleri ile kandýrýlmayýn.
Dudu üstadýmýz Türkiye'nin çöktüðüne inanmak istemiyor. Eski Türkiye'de asker olmak, hakim olmak, doktor olmak, mühendis olmak itibarlýydý. Dudu üstadýn cocuklarý da Canada'da yaþýyor.
Þimdi soruyorum size bundan 10 yýl sonrasýnýn hakimlerini, komutanlarýný, doktorlarýný, mühendislerini bir düþünün.
Bu ülke kalkýnabilir mi ?
Ben ýþýk göremiyorum.
Iki tane hisse senedim tahtalikoyu boyladi...
Kapandi yani...
Param pi. oldu
Borsadan kagit alacagima altin doviz alip kasaya koyarim daha iyi....SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer Ýmleri