Sayfa 654/1001 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    akbankın hareketlerinden ve xbank ın 132 altındaki duruşundan ısrarla yükselişe inanma düşüncem tuttu ama yine sazanlık yapıp kapanışa doğru 5,96 dan akbanka atladım çilemiz tekrar başladı.
    Abi 3.15 den krdmr al kar edersin. Adamlar resmen borsayı ikiye böldü. Bizim hisseler ve diğer hisseler diye. Yarin tepki gelse krdmr ucar bankalar yerinde sayar. Sistemi boyle kurmuslar.

Alıntı Originally Posted by altnygt Yazıyı Oku
    Sen de herşeyi biliyon arkadaş yaw bu kadar da olmaz ki...
    Şeninde tek yazın bana nedense,aşıkmısın nesin.

3. Çok komik ya
    Borsa düşerken orda da Platformlar çalışmıyor aynı bizdeki gibİ

ETRADE decided not to work this morning. My rep is on fucking vacation. THIS WILL NOT END WELL FOR YOU ETRADE #DDTG

Adamdaki hisse

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Şeninde tek yazın bana nedense,aşıkmısın nesin.
    Töbe töbe töbe...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yav Halkbank savcı hikayesine tavan yaptı diyenler , bünyesi yetmeyenler sıcak havada fazla ayran almasın
    Arı maya Trump şuanda anketlerde geri ,bugunkü mitingi fiyasko arı maya seçilemezse demokratların gelmesi daha sıkıntılı süreç yaratacakken onu fiyatlamıyor savcıyı mı fiyatladı
    Cuma günü tahtalar arsı badem sistemi değişimi , devamında aynı kulvar oyuncuları ( bankalar ) arası sürü makina oyunu oynandı.
    2 gündür çelikler , tcell, telekom yükselttiler tcell 2 günde 1300 puan tek başına yazmış bu hisselerden çıkıp banka aldılar pazartesi salı sağlama yaparlar.

Hafta sonu dediğimiz gibi sağlamayı yaptılar.

6. şaka maka 7.25 üstünde doların teknik hedefi 9.35....ne diyosun bu konuda?
     Alıntı Originally Posted by koç Yazıyı Oku
    şeninde tek yazın bana nedense,aşıkmısın nesin.

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sayın Dore

Çok büyük bir beğeni ile takip ediyorum sizi ...

Bol kazançlar

Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

8. dow şöförü kamyondan atladı...bakalım yarın ne halt edicen pelloş seni... 125,000 isterük...

şubat vadedeki gibi hazin sona doğru gidiyor pala...sürebildiğin kadar sür sonra vade sonunda voleyi vur...bir mutlu sona ulaşamdın..

şubat vade sonunda nasıl öpüldüysen haziran vadedede öpüleceksin...hayaller hayatlar.

Sayfa 654/1001 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •