Sayfa 716/1001 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    shangil gelip iran - türkiye kıyasını yapıp bize almamız gereken dersleri verir emmim canınızı sıkmayın.
    shangil iyi çocuk Webster'e kızardı ama...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2. HTT Devlet tahvili içeriyor bu konjenktürde almak uygunmudur ,Fonun yıllık ve diğer periodlardaki getirileri fena değil,
    Tahvillerin gidişatını ,beklentisini bilmedigim için ,bilen birileri yorumlayabilirse çok sevinirim,

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Merkez bankası faizi sabit bıraktı. (%8.25)

4.  Alıntı Originally Posted by ulasss Yazıyı Oku
    Uzun sürelileri daha çok etkileniyor olumlu/olumsuz durumlardan. kupon bedelleri de daha yüksek. hangisini seçeceğin tamamen beklentilerinle ve ne kadar süre elinde tutabileceğin ile ilgili.. ben dolar bazlı bir fonda (borsa fonu değil) cds 550-600 aralığına gelene kadar beklemeyi planlıyorum. Ama tabi ben vadesi dolana kadar bekleyemem muhtemelen.. 2047ye kadar gidiyor vadeleri o yüzden cds yüksekken alırsam düştüğünde ordan da kar edebilirim
    Vergi konusunu bende tam anlayamadım. o konuyu araştırmam lazım.. bildiğim yabancı yatırımcılardan vergi alınmadığı ve beyana bağlı vergi alındığı..
    bankaların dolara verdiği faiz %3 civarında. bankaya dolar yatırmaktan çok daha mantıklı bir seçenek şuan için
    Eurobond fonları da alıp hiç bir işlem yapmadan elinde tutuyor. fonun hiç bir artısı yok..
    %3 hangi banka veriyor hemen yapışalım paçasına

Dün aes fon alım emri verdim ama alınıyor mu bu fon bu ara bilgisi olan var mı?

6.  Alıntı Originally Posted by gogoman Yazıyı Oku
    HTT Devlet tahvili içeriyor bu konjenktürde almak uygunmudur ,Fonun yıllık ve diğer periodlardaki getirileri fena değil,
    Tahvillerin gidişatını ,beklentisini bilmedigim için ,bilen birileri yorumlayabilirse çok sevinirim,

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2 5 ve 10 yillik.tahvillerde hic oynama yok
    Onceki aylar gibi degil
    Getiri icin tahvil faizi dusmesi.lazim

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Kvba. Tahviller.notr
    Hic tepki vermemis

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Benim DZT HTT tahmini tutmadı, HTT daha iyi getirmiş.
    Emmi ben de bugün DZT için alım emri verdim, sanırım treni kaçırdık.

Sayfa 716/1001 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •