-

Originally Posted by
eksina
Neden italya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
Egeli
Neden italya
çünkü baldo çeltik ekimi bizde bayağ sınırlıdır..!!
-

Originally Posted by
eksina
ne yapacaktık yani bide pirinçmi yetiştirecektik italyanlar yetiştirecek biz tüketeceğiz, sonrasımı ne bileyim ben
-

Originally Posted by
bigmaster
ne yapacaktık yani bide pirinçmi yetiştirecektik italyanlar yetiştirecek biz tüketeceğiz, sonrasımı ne bileyim ben
pirinç yetiştirmiyoruz zaten çeltik yetiştirip pirinç üretiyoruz lakin yetmiyor..
-

Originally Posted by
realities
pirinç yetiştirmiyoruz zaten çeltik yetiştirip pirinç üretiyoruz lakin yetmiyor..
İtalya nasıl bizim ucuzluk marketine düşecek fiyata pirinç üretiyor onu çözemedim. Ben migrostan gönen pirinci alıyorum.
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
Egeli
İtalya nasıl bizim ucuzluk marketine düşecek fiyata pirinç üretiyor onu çözemedim. Ben migrostan gönen pirinci alıyorum.
Ülkesinde destekleme ve sübvansiyon alıyordur. Onun için de maliyeti çok daha düşüktür.
-
Ürünlerin son kullanma tarihi geçmiş kafa mı buluyorsun?
-
Cizre şeyh ve seyit şehri, 'Hastalık gelemez' diyenler, rüyasında peygamberi gördüğünü iddia ederek sumak içenlerin hastalığa yakalanmayacağını söyleyenler... Bir sürü şey söylendi. Ama kim ne dese ona inanacak bir kesim de var ve tedbirler kaldırılınca da insanlar virüs bitti sandı, uyarıları dikkate almadı.’’
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-53181676
O egeli ben değilim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri