Sayfa 716/1001 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: Viop-XX

1. Herifin milleti rahat uyutmaya niyeti yok 133,250 oldu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    verge
    sana gümüş tavsiye edeyim.
    varını yoğunu sat gümüş al... emi.!
    batmak nasıl olurmuş görürsün o zaman.
    Bugün tartıya çıktım kaç kg gelirsem dedim o kadar alacağım dedim kilom kadar gümüş aldım 🙃 sen batmak diyon koç

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Bugün tartıya çıktım kaç kg gelirsem dedim o kadar alacağım dedim kilom kadar gümüş aldım �� sen batmak diyon koç
    ne diyim.
    geçmiş olsun..
    beklersin bir süre.
    verge alacaktı onu....

4. altının risk oranı fon kriterlerine göre 6-7 arası bi şey yani değerli metal çok volatil... gümüş ondan beter... yani aslında yurttaş altına yatırım yaptığında ( ayşe teyze muharrem amca ökkeş & satılmış dayı , kız ismet , arzuhalci nejla v.b. ) dolara yatırıyor parayı ... uluslararası piyasadaki ons bazındaki altının değer artışı beklentisi ile yatırım yapmak riskli 6-7 işte... mesela amerikada arkansasta yaşayan john geçtiğimiz senelerde 1900 dolares alsa eee ne oldu şimdi parası 1700 küsür dolares... ya 1300 olursa ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

5. Yarın sabah 115.500 açılış cepte dowun açılışına kadar 115.500 - 116.300 arasına sıkışırız.

6. Nereden görüyorsunuz temmuzu biz de bakabilir miyiz?

YTD
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    temmuz ayında vercekler borsaları galiba.
    öyle görüyorum.
    ama önce çıkış o zamana kadar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    dow sabah bizim açılışta vadelilere çakarak açık piyasaları huzursuz etti etti bizi kapattıktan sonra yeşil yeşil keyif ediyor..
    Bu dow harbiden vadelilerle avrupa asyayı dövüp akşamına coşkuyu verdi. Yarın heryer gaplı açılacak gibi. Yine palanın tek derdinin short ve bankalar olduğunu görüyoruz. Olurda garan ve akbankı azad ederlerse bu defa herkes atlar banka rallisi başlar.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

8.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Hulk yollu demiş olayım...Eş olmaz ondan.
    Bir bana vermedi.[emoji23]

Sayfa 716/1001 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •