Akilli bir cb akilli bir hukumet olsa tum para buraya gelir bizim ki hala sermayeyi nasil kacirayim bankalari zora sokayim derdinde
Akp den kurtulsak bist önümüzdeki 1 yilda 250 bini devirir
Akilli bir cb akilli bir hukumet olsa tum para buraya gelir bizim ki hala sermayeyi nasil kacirayim bankalari zora sokayim derdinde
Akp den kurtulsak bist önümüzdeki 1 yilda 250 bini devirir
Dislike rekoru gelmiş.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
yoruma kapatmışlar videoyu...diğer videoları yoruma açık...millet canlı yayında oy moy yok diye yüklenince çareyi yoruma kapatmakta bulmuşlar...ve dediğin gibi dislike patlaması var... 69 bin like 294 bin dislike...
göklerden gelen bir karar vardır mıydı neydi o? Z kuşağı geliyor ve ilk kez oy kullanacaklar 2023 te...
https://www.youtube.com/watch?v=nhXz8783eOU
Evet bu çok oluyor .
Borsa dipte iken iki hafta 4 bankada 11 tane kredi verelim diye arayan oldu
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orada balina vardı o pes etti sattı o yüzden grafik öyle oldu yoksa sittin sene o satmazsa çıkmazdı bence
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vicente zaten gittikleri anladığında borsaya girmen için bayağı geç olmuş olacak.[emoji16]
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Daha öncede söylemiştim ama topa tutulmuştum maalesef.. bu 45+ nesil 40 dahil olabilir mi bilmiyorum ancak bu yaşlar ve sonrası çok ciddi biçimde psikolojik travma yaşatıldı. Darbeler, enflasyonlar, yeşilçam, siyasi ideolojiler, tv programları. Baya bir psikolojik harp yaşadılar. Haliyle modern, milenyum çağına ayak uyduramadılar.
Bu da oylarına kadar yansıdı. Torpil geleneği, dini istismar hep bu kuşağın yaşadığı şeyler.
Z kuşağı diye tabir edilen nesil bence buna 30 yaşlar da dahil genel anlamda internet ile büyüdüler. Özellikle bu internet telefonada geçinci, avrupa, abd, modern ülkelerin nasıl yaşantı sürdüklerini, beklentileri neler, ülke nasıl yönetilir, bilim, teknoloji gördü. Bu yüzden beklentileri bambaşka. Yukarda bahsettiğim eski nesil son kuşak ve ülkeyi devamlı aşşağıya çekti. Siyasetçiler halkın yansımasıdır. Yani şahsım ve organizasyonu da halkın yansımasıydı. Şimdi ise z kuşağın yansımasını göreceğiz.
Bu yüzden Türkiye nin geleceğinden çok umutluyum demiştim, hala beklentim çok büyük. Bu z kuşağı bizi beklentileriyle gelişmiş ülkeler kategorisine sokacağına adım gibi eminim.
İşte bu yüzden demografi yapıyı kitlesel göçlerle bozmaya çalışıyorlar ancak muhtemelen ömürleri yetmeyecek. Bunu bize hak gören bazıları alt kuşağı hesap edemedi muhtemelen.
Bu arada benim yaşım 33.
Milenyum çağının bana neler kattığının, beklentilerimi nasıl değiştirdiğini çok iyi biliyorum.
Yer İmleri