Sayfa 787/1001 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: Viop-XX

1. Babo abi Twitter da grafik paylaşmış bist30 euro grafiği kabaca bist 30 da 135-140 bin hedef gözüküyor ah varya ah Bi düzeltme gelse 110 bine kadar kafa göz dalacam da imkan vermiyor pis pala günlük al satla ugrastiriyor bizi

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Şant Manukyan
    @SantManukyan
    ·
    Jun 26
    Bankalar için: Al gülüm-Volcker kuralı gevşetildi, ver gülüm- stress ve hassasiyet testi neticesinde 3Ç'te hisse geri alma söz konusu olmayacak ve temettü dağıtımı sınırlandırıldı. Kötü senaryoda en zayıf bankalar GS ve MS.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Teşekkür ederim. Büyük ihtimal abd bankaları da ödeyemeyecek kişilere büyük krediler açıyorlardır. Bunların da çok azına karşılık ayrılıyordur diye düşünüyorum. Piyasa bunu bir şekilde satar.

Syg.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. dolar bazlı spot grafiğimiz 100 haftalık direnç bölgesine gelmiş...

Bugün Kalp Dr.PROF,akrabamız geldi de, konuştuk..
    - Covidle ilgili rakamlar konusunda-ölüm,günlük vaka- dünyada güvenilmez veri yayınlayan 2 ülkeden biriymişiz..
    - Mayıs Turizm doluluk oranı %1..Geçen sene gelen turist 100 kişi ise mayıs 2020 1 kişi..
    -Yunansitan,Santorini,mikanos TR ler için yasak. Türk turisti istemiyorlar. Bu sene gidemeyeceğiz. Ama hollandalı ve Alman için Yunanistan serbest.. Vaka sayısının çokluğu..
    -Bazı şehirlerde hastanelerin yoğun bakım servisleri tamamen dolmuş vaziyette..!,derler...

Öneli olan pazartesi borsa nasıl açaacak?
    2,50 TL'den...29 TL'ye gelmiş GUBRF, yeni rekorlar kıracak mı?

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bugün Kalp Dr.PROF,akrabamız geldi de, konuştuk..
    - Covidle ilgili rakamlar konusunda-ölüm,günlük vaka- dünyada güvenilmez veri yayınlayan 2 ülkeden biriymişiz..
    - Mayıs Turizm doluluk oranı %1..Geçen sene gelen turist 100 kişi ise mayıs 2020 1 kişi..
    -Yunansitan,Santorini,mikanos TR ler için yasak. Türk turisti istemiyorlar. Bu sene gidemeyeceğiz. Ama hollandalı ve Alman için Yunanistan serbest.. Vaka sayısının çokluğu..
    -Bazı şehirlerde hastanelerin yoğun bakım servisleri tamamen dolmuş vaziyette..!,derler...

Öneli olan pazartesi borsa nasıl açaacak?
    2,50 TL'den...29 TL'ye gelmiş GUBRF, yeni rekorlar kıracak mı?
    Merhaba,

Profesör de abartmış yani hakikaten. Dünyada iki ülkeden biri miymişiz yani?

Bizdeki veriler bence de güvenilmez de, iki ülke lafı da çok abartı. Yönetim şekliyle veri güvenirliği arasında net korelasyon vardır bence.

Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Büyük ihtimal abd bankaları da ödeyemeyecek kişilere büyük krediler açıyorlardır. Bunların da çok azına karşılık ayrılıyordur diye düşünüyorum. Piyasa bunu bir şekilde satar.

Syg.
    Şu anda kimse hasar tespiti yapmak istemiyor. Önümüzdeki çeyreklerde normale döner diyorlar. Bunu satın alıyorlar. Ancak hasar beklenenden fazla çıkarsa ne yapacaklarına dair en ufak bir planları yok.

Bize gelirsek 2 ay boyunca dram izledim. Şimdi ev ve araba satışında patlamayı izliyorum. Madem para vardı neden 2 ay dram izledim. Madem para yoktu şu anda su hangi değirmenden geliyor.

Önümüzdeki süreçte avrupa özelinde kısa çalışma ödeneği desteğini izleyeceğiz. Tahminen iş verenler bol likidite gibi bunada bağımlı olacaklar.

Bizdede benzer bir süreci takip edeceğiz.

Ben mart itibariyle yokuş aşağı gitmemizi bekliyordum. Ama gitmedi yanıldım. Şimdi yukarı gidiyor neden gidiyor bilemiyorum.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Şu anda kimse hasar tespiti yapmak istemiyor. Önümüzdeki çeyreklerde normale döner diyorlar. Bunu satın alıyorlar. Ancak hasar beklenenden fazla çıkarsa ne yapacaklarına dair en ufak bir planları yok.

Bize gelirsek 2 ay boyunca dram izledim. Şimdi ev ve araba satışında patlamayı izliyorum. Madem para vardı neden 2 ay dram izledim. Madem para yoktu şu anda su hangi değirmenden geliyor.

Önümüzdeki süreçte avrupa özelinde kısa çalışma ödeneği desteğini izleyeceğiz. Tahminen iş verenler bol likidite gibi bunada bağımlı olacaklar.

Bizdede benzer bir süreci takip edeceğiz.

Ben mart itibariyle yokuş aşağı gitmemizi bekliyordum. Ama gitmedi yanıldım. Şimdi yukarı gidiyor neden gidiyor bilemiyorum.

Bu araba ve emlak fiyatlarının arttığı ilk global kriz herhalde

Alıntı Originally Posted by Ege Mavisi Yazıyı Oku
    Merhaba,

Profesör de abartmış yani hakikaten. Dünyada iki ülkeden biri miymişiz yani?

Bizdeki veriler bence de güvenilmez de, iki ülke lafı da çok abartı. Yönetim şekliyle veri güvenirliği arasında net korelasyon vardır bence.
    İşin ucunda para olan yerde dünyadaki hiçbir veriye güvenmem. Mesela şimdi avrupada turist savaşı var
    İtalya, ispanya, fransa, yunanistan, hırvatistan mücadele ediyor. Hepsi ingiliz turist gelsin istiyor. Ama avrupadan dışarı turist çıksın istemiyorlar.

O egeli ben değilim

Sayfa 787/1001 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •