Sayfa 14/1004 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 105 - 112 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    gedza olarak değilde diğer sığ hisselerden edindiğim tecrübeye göre cevap vereyim. bir gün gelecek tüm basamaklarda 20 şer 50 şer bin lotları göreceksiniz,belki dahada çok. alan satanı basamakları takip edemeyeceksiniz,o kadar hızlı işlem olacak. mal alınıyorsa yada satılıyorsa bu zamanlarda gerçekleşecek, sonra yine deniz durulacak,hiç hareket olmayacak adeta çarşaf gibi su. bekleme,bezdirme günleri falan derken tekrar hızlanma hacim artışı vsvs... sizin hedefinize yakın bir yerlerde işlem hacminde kudurma görürseniz verip çıkarsınız yoksa ters akıntıya yakalandığınızda ne kadar kulaç atarsanız atın hedefe ulaşamazsınız.
    Bir hisseyi alırken genelde sığ halini gördüğümüz için satarken zorlanmamak için fazla almaya çekiniyorum.

Gedza da bu yönden beni korkutuyor. Dediğiniz gibi bir hacim patlamaı olursa çıkabiliriz. Eğer hacim artmazsa bu durumda işimiz zor demektir.

Eğer sn. thejackalav diyeceği başka bir durum varsa olay değişir. Çok uzun vade yatırım yapılabilecek bir durum varsa değerlendirilebilir.

2. Artık tahtaya gelebilecek mal 300 bin lotların altına indi 1 ,3 milyonlardan..
    Fiyat nerede?

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

3. Şimdi ne olacak?
    hacimsiz geri çekilmeler...
    Baskı kuramları iştahlandırmak.satmaya yöneltmek
    Ve yabancı, algoritma işlemlerini arttırmak.

Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Bir hisseyi alırken genelde sığ halini gördüğümüz için satarken zorlanmamak için fazla almaya çekiniyorum.

Gedza da bu yönden beni korkutuyor. Dediğiniz gibi bir hacim patlamaı olursa çıkabiliriz. Eğer hacim artmazsa bu durumda işimiz zor demektir.

Eğer sn. thejackalav diyeceği başka bir durum varsa olay değişir. Çok uzun vade yatırım yapılabilecek bir durum varsa değerlendirilebilir.
    daha ne kadar açık söyleyebilirki......

5. Ama oyun dışı bırakmamak ...yani almalarına bir miktar korkarak izin vermek...
    Nedeni oyun dışı kalan oyuncu tahtaya dönmek istemez ve bu tahta için doğru olmaz.
    Taki her gerçek yatırımcıda aynı algı oluşana kadar.
    Tabii önemli olan hala iskontolu bırakmak tahtayı..

6.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    gedza olarak değilde diğer sığ hisselerden edindiğim tecrübeye göre cevap vereyim. bir gün gelecek tüm basamaklarda 20 şer 50 şer bin lotları göreceksiniz,belki dahada çok. alan satanı basamakları takip edemeyeceksiniz,o kadar hızlı işlem olacak. mal alınıyorsa yada satılıyorsa bu zamanlarda gerçekleşecek, sonra yine deniz durulacak,hiç hareket olmayacak adeta çarşaf gibi su. bekleme,bezdirme günleri falan derken tekrar hızlanma hacim artışı vsvs... sizin hedefinize yakın bir yerlerde işlem hacminde kudurma görürseniz verip çıkarsınız yoksa ters akıntıya yakalandığınızda ne kadar kulaç atarsanız atın hedefe ulaşamazsınız.
    tecrübe konuşmuş olacak olan bu.

7. Tabii oluşumları herkesten önce bilmek...

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Tabii oluşumları herkesten önce bilmek...

bu en önemlisi tabiiki. komutanın dediği gibi piyasadan saklı bilgi gelmesi benim için sorun oluşturmuyor.hemen her tahtacı piyasadan önce bilgiye kavuşur tabiiki. muhasebecilerin kuru maaşla geçindiğini hiç sanmıyorum

Sayfa 14/1004 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •