Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8026 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Net ve faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz, teşekkür ederim.

Burada aklıma takılan bir soru var:

Siz sürekli elinizdeki miktarı arttırıyorsunuz. İyi, güzel, hoş ama bu kadar sığ bir tahta fiyat bahsettiğiniz seviyelere geldiğinde tahta daha sığ olacaktır.

Bu durumda o sığ tahtadan nasıl satıp çıkmayı düşünüyorsunuz.

Ben kendi adıma fazla almaktan bu nedenle çekiniyorum. Bu işin bir formülü, yolu yordamı var mıdır?
    gedza olarak değilde diğer sığ hisselerden edindiğim tecrübeye göre cevap vereyim. bir gün gelecek tüm basamaklarda 20 şer 50 şer bin lotları göreceksiniz,belki dahada çok. alan satanı basamakları takip edemeyeceksiniz,o kadar hızlı işlem olacak. mal alınıyorsa yada satılıyorsa bu zamanlarda gerçekleşecek, sonra yine deniz durulacak,hiç hareket olmayacak adeta çarşaf gibi su. bekleme,bezdirme günleri falan derken tekrar hızlanma hacim artışı vsvs... sizin hedefinize yakın bir yerlerde işlem hacminde kudurma görürseniz verip çıkarsınız yoksa ters akıntıya yakalandığınızda ne kadar kulaç atarsanız atın hedefe ulaşamazsınız.

2.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    gedza olarak değilde diğer sığ hisselerden edindiğim tecrübeye göre cevap vereyim. bir gün gelecek tüm basamaklarda 20 şer 50 şer bin lotları göreceksiniz,belki dahada çok. alan satanı basamakları takip edemeyeceksiniz,o kadar hızlı işlem olacak. mal alınıyorsa yada satılıyorsa bu zamanlarda gerçekleşecek, sonra yine deniz durulacak,hiç hareket olmayacak adeta çarşaf gibi su. bekleme,bezdirme günleri falan derken tekrar hızlanma hacim artışı vsvs... sizin hedefinize yakın bir yerlerde işlem hacminde kudurma görürseniz verip çıkarsınız yoksa ters akıntıya yakalandığınızda ne kadar kulaç atarsanız atın hedefe ulaşamazsınız.
    Bir hisseyi alırken genelde sığ halini gördüğümüz için satarken zorlanmamak için fazla almaya çekiniyorum.

Gedza da bu yönden beni korkutuyor. Dediğiniz gibi bir hacim patlamaı olursa çıkabiliriz. Eğer hacim artmazsa bu durumda işimiz zor demektir.

Eğer sn. thejackalav diyeceği başka bir durum varsa olay değişir. Çok uzun vade yatırım yapılabilecek bir durum varsa değerlendirilebilir.

Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Bir hisseyi alırken genelde sığ halini gördüğümüz için satarken zorlanmamak için fazla almaya çekiniyorum.

Gedza da bu yönden beni korkutuyor. Dediğiniz gibi bir hacim patlamaı olursa çıkabiliriz. Eğer hacim artmazsa bu durumda işimiz zor demektir.

Eğer sn. thejackalav diyeceği başka bir durum varsa olay değişir. Çok uzun vade yatırım yapılabilecek bir durum varsa değerlendirilebilir.
    daha ne kadar açık söyleyebilirki......

4.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    tecrübe konuşmuş olacak olan bu.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •