Sayfa 28/1004 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    bizler istersek neler başarırız bunu bütün dünyaya iha/siha larla gösterdik. 100bin USD ye bize satılmayan siha ların çok daha üstün özellikte olanlarını 12bin USD ye yapıyor mühendislerimiz. öz be öz türk mühendisleri. daha çok şeyler var ama konu uzar. o yüzden aracı dünyaya satmayı planlıyorsak pazarda kendimize yer bulmak için daha iyi ve daha ucuz olmalı,olacaktırda. ilk alanlardan biri olmayı planlıyorum tabi sıramız gelirse.
    yapılanlar, yapılacakların garantisi...
    16.07.2024 - 10.12.2024

2.  Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    bize de bir tur attırır mısın?
    kızmak yok, bi tur atmak neyinize lazım?
    elinizde küre, bistteki hisselerde bi tık yakınızda, üretilene kadar, parayı toparlamaya bakınız.

Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    bize de bir tur attırır mısın?
    Allah ömür verirse neden olmasın. 2002 yılında borsakolik sitesinde kümes diye bir oda açmıştım,arsancıları oraya toplamıştım. burada yaptığımız gibi muhabbet ediyor bilgi alış verişinde bulunuyorduk. o zamanki arkadaşlarla arsan hedefine ulaşınca çamlıcada buluşup yemek yeme sözü vermiştik fakat daha sonra hedefe giderken herkes teker teker kayboldu. kim bilir belki bu sefer ortadan kaybolan olmaz,bende aracı alırsam dolarız içine çamlıcada yemek yemeye gideriz.

umarım herkes aynı araçdan almış olurda hepiniz benim araca doluşmazsınız

5.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    kızmak yok, bi tur atmak neyinize lazım?
    elinizde küre, bistteki hisselerde bi tık yakınızda, üretilene kadar, parayı toparlamaya bakınız.
    o iş kolay, belli mi olur, bir gün halka arz bile olabilir, belki ben görmem, ismi de güzel be, TOGG...
    16.07.2024 - 10.12.2024

6.  Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    o iş kolay, belli mi olur, bir gün halka arz bile olabilir, belki ben görmem, ismi de güzel be, TOGG...
    olurda halka arz olursa, hisse adı kısaltılmış olanı şimdiden belli.

7.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    umarım herkes aynı araçdan almış olurda hepiniz benim araca doluşmazsınız
    Olurda parayı toparlayamazsak, ben senin arabaya, yörük forumdaş da T/A üstad almaya niyetliyse onun arabasına biner.
    kalav da helikopterle gelir.

beyler şaka değil, her aile alacak yerli aracımızdan. ilk etapta 5 çeşit araç çıkacak,herkes imkanı elvereni alacak ama alacak. şu an 1.5 saatlik dolumla 350km. ye çıkmiş çalışmalar. hedef şimdilik 30 dakika dolum ile 500km. ben inanıyorum,araç üretilene kadar çok daha iyisini yaparız. şöyle 30 lu yaşlarda olsaydım ne yapar ne eder bu projeye girerdim ama artık bizden geçti oğlumu sokmaya çalışıyorum.

Sayfa 28/1004 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •