Sayfa 36/1004 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

toprağım moralin bozulacak ama senin amiral yabancı çıkışında ilk sıradaymış geçen gafta açıklanan raporda. benim teğmen ekgyo da listede.

2. arçelik aylıkta satanlarda başı çekiyor, son iki günkü durum tersine dönüşün işaretlerini verdi

Alıntı Originally Posted by sanbeg Yazıyı Oku
    Yüzde elliden fazla yaptı son üç ayda. Bist 30 dan da bist 100 den de daha fazla getirdi. Üstelik bilançosu fazla gayrilikit oldugu halde.

Yatırım tavsiyesi değildir
    diğer gyo lara göre çok az gitti onu demeye çalışıyorum. 3 ayda 30 haricinde %50 gitmeyen hisse zaten yok gibi. bir sürü çöp hisse %100-200 yaptı..

4.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    toprağım moralin bozulacak ama senin amiral yabancı çıkışında ilk sıradaymış geçen gafta açıklanan raporda. benim teğmen ekgyo da listede.
    watsapda olduğumuz gibi burada da PİŞTİ olduk.

5.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    2019 haziran ayı kredili konut satışları 6658 iken 2020 haziranda bu rakam 93704 olmuş. enteresan. durum bu haldeyken en büyük kredili konut satıcısı EKGYO niçin hareket etmez anlam veremiyorum.
    endeksi taşıyan hisseler ve hisselerin endekse etki puanı önemli,
    hedef endeks olunca, diğerlerinin ağırlıkları ve etki puanları devrede
    bazen yan tahtalar ile beraber bazıları endekse -700 yaparken, sadece turkcell 1200 puanlı etki yapabiliyor,
    ordan kar satışı gelirse bim devrede, ordan gelince vs devreye girer gibi oluyor

belki de yan tahtalardan gelenler, sağlam geri kalan bist 100 hisselere park ediyorlar,
    döngü sonucunda da hepsine sıra geliyor gibi
    ama bankalara niye gelmiyor sorusu akılları kurcalıyor...
    16.07.2024 - 10.12.2024

bu gyo işine bir türli ısınamadım ben. torunlarda olduğu gibi ekgyo dan da az bir karla çıkacağım galiba. normalde bacasından duman çıkmayan hisse almam ama toprağım yüzünden gyo lara bulaştım yabancıda satıyorsa demekki daha çok bekletecek... ısınamadım,ilk fırsatta satar diğer 5 hisseme takviye yaparım.

7.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    bu gyo işine bir türli ısınamadım ben. torunlarda olduğu gibi ekgyo dan da az bir karla çıkacağım galiba. normalde bacasından duman çıkmayan hisse almam ama toprağım yüzünden gyo lara bulaştım yabancıda satıyorsa demekki daha çok bekletecek... ısınamadım,ilk fırsatta satar diğer 5 hisseme takviye yaparım.
    Yan hisselerin abuk sabuk gidişlerine bakıp yanılıyorsun toprağım, ikisi de gördüğümüz fiyatlara göre az çıkmış değiller.

8.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    Ek 25380

25 haziran yabancı takas oranları...
    yabancı takaslarında, yabancının girdiği ile çıktığı hisselerde, yabancıya karşı poz almak, baskının azalması anlamına gelmez mi
    16.07.2024 - 10.12.2024

Sayfa 36/1004 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •