Dow trump in kaybedisini satiyor sirf dow u tutmak icin herseyi batirdi tum kaynaklari borsaya aktardi salgin da rezil oldu, agir yenilgi alacak
Dow trump in kaybedisini satiyor sirf dow u tutmak icin herseyi batirdi tum kaynaklari borsaya aktardi salgin da rezil oldu, agir yenilgi alacak
bankaların hareket etmemiş olması halen SHORT için bir risk olarak durmakta. son partiyi acaba bankalar ile yapıp pastanın çileğini mi koyacaklar. hafta sonu karşılaştırmalı grafik koymuştum 122 e giderken son zirvede xbanka da katılmış ve sonra cortlamıştık. şimdi bankada toplanan hisseleri devretmeden döner mi?!
Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi
Yerler o palayı yüzde 100 kazanç sağladım kim demiş kimse kazanamadı diye ben mal taşımam pala hamallik yapsın birazda hep bizmi yapicaz hamallik
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim göstergeler shorta dönmeye başladı, ancak seans açılmadığı için bekliyorum..
endeks 200 k olmadan pozları kapatmayacağına göre (foruma taahhütte bulundun) teknik olarak hala kagıt üstünde kazançtır onlar..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
bugün hücum hattı halk/asels/thy/tcell klasik... bim sonradan oyuna girebilir yedek başlıyor.
Yer İmleri