Sayfa 817/1001 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,529 - 6,536 arası.

Konu: Viop-XX

1. Cool

Takasbank'ın yeni bir otomasyon sistemini devreye almak için hazırlık yapıyor. Sistemin devreye alınmasıyla açığa satış yasağının kaldırılması planlanıyor-NTV

NTV internet sitesinde yayınlanan haber şöyle:

Borsa İstanbul'da 28 Şubat'tan bu yana açığa satış yasağı uygulanıyor. Sermaye Piyasası Kurulu, Mart başında yaptığı açıklamayla ikinci bir duyuraya kadar yasağın süreceğini açıklamıştı.

Edinilen bilgiye göre, Takasbank'ın yeni bir otomasyon sistemini devreye almak için hazırlık yapıyor. Sistemin devreye alınmasıyla açığa satış yasağının kaldırılması planlanıyor.

Sistemin çok yakın bir zamanda faaliyete geçeceği ifade edilirken, yasağın ilk etapta endeks 30 kağıtları ile kaldırılması bekleniyor.

Otomasyon sistemi ile satış emirleri bundan sonra bir kez girilecek ve iptal edilene kadar hergün otomatik olarak yenilenecek. Bu sayede aracı kurumların operasyonel yükleri hafifleyecek, maliyetleri azalacak, piyasada sağlıklı fiyat oluşumu sağlanacak.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

HERGÜN EMİR YAZMAKTAN KURTULUCAZ GALİBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

2. dümdük gidiyoz. yok canım ne tavanı koskoca arclk tavan olcak hali yok ya.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Takasbank'ın yeni bir otomasyon sistemini devreye almak için hazırlık yapıyor. Sistemin devreye alınmasıyla açığa satış yasağının kaldırılması planlanıyor-NTV

illaki MSCI ın bize ''PARMAK SALLAMASI MI LAZIM''..YOKSA İŞLERİN DÜZELECEĞİ YOK...

4. öğlen çorba içecez anlaşıldı.. flat
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

5. Wirecard ' ın kaybolan 2 Milyar doları.
    EY nin bilançolarını denetlediği FAANGM şirketleri ve hisseleri.
    Vede Zombi şirketler.

https://www.youtube.com/watch?v=1ZoWe_yLrJQ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    çorba olsa iyi bamya var.

herif 3 aydır shortçulara et yedirmiyor.

kanımca agustos vadede tüm biriken et ihtiyacı tedarik edilecek.

çünkü kurban bayramı var..et bol

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    açığa satış kalkınca XTUM endeksini merak ediyorum.

3-5 milyon dolarla hisseyi sür babam sür.

peki bir babayiğit''bu hisse bu fiyatı etmez'' diyerek ters poz. açarsa ne olur...hisse ederini bulur..

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    açığa satış kalkınca XTUM endeksini merak ediyorum.
    ilk aşamada xu30 dan kalkacak sanırım, ben öyle anladım. tabi ki xtum a da etki eder
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

Sayfa 817/1001 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •