Bankalarada el attılar bi tek akbank gariban gariban takılıyor. Sessiz atın çiftesi bakalım ne zaman sert olacak. Bunların borsayı düşürmeye niyeti yok. Endeksten sıfır atılınca nasılsa bedava görüneceğiz herkes gelecek diye düşünüyor olabilirler.
Bankalarada el attılar bi tek akbank gariban gariban takılıyor. Sessiz atın çiftesi bakalım ne zaman sert olacak. Bunların borsayı düşürmeye niyeti yok. Endeksten sıfır atılınca nasılsa bedava görüneceğiz herkes gelecek diye düşünüyor olabilirler.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Tahta sahibi daha çok mal toplamak isterse elbette bu şekilde olabilir. Ama açığa satış açılsa bile bu tarz hisselerin gerçek değerine geleceğini düşünmek bana göre doğru değil. Ne zaman ki tahta sahibi malını boşaltır kendi haline bırakır hisseyi zaman içerisinde gerçek ederi belli olur.
Akkız ne yaptı öyle.
90 aldım yarım saatte 95 sattım
İyi haftalar bol kazançlar hepinize![]()
sp fiçır
290x hedefli
bir terzo bayrak var gibi,
2 saatlik.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bolinger bantları (asal sayılardan oluşmuş) , fibonacci ve de barların hareketleri.
Karışık bir sistemim yok. Eskiden hareketli ortalamalar, rsi, sto, macd filan kullanırdım. Ama bir işe yaramadığını farkettim. Yani geleceği öngeremiyor fakat iyi iz sürüyor benim sistemim.
Önceki yazılarımda da demiştim. Şu an için sadece 132.500 ü görüyorum daha ilerisini grafik o seviyeye gelince görücem demiştim. Yani aşağı ya da yukarı harekette gölge bir sistem kurdum. Düzeltmelerin gölgesi diyelim. Yukarı çıkarsa ne kadar aşağı inebilir, aşağı inerse ne kadar yukarı çıkabilir vs. Onlardan nasipleniyorum![]()
Yer İmleri