Sayfa 848/1001 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Eskiden bu kadar böyle değildi sanırım robotlardan sonra böyle oldu sanırım
    Hacimleri yüksek tahtada olmalısın ki araya sıvış... Bist 3-4 kağıt dışında çok sığ... 300, 400 bine bile dötü başı ayrı oynuyordu kağıtların...

2.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    İnşallah dediğiniz gibi olur

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Olur olur, bal gibi olur...

3. teknikci arkadaşlar bu garantide nereye stop yapmalı hissede şimdiden teşekkürler

4. https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...n-tl-kul-oldu/

Çankırı'da oturan Gülşen Hayta, tıp fakültesi okuyan oğlunun eğitimi ve engelli annesinin tedavi masrafları için biriktirdiği 15 bin TL'yi, çalınma ihtimaline karşı kuzine sobaya sakladı. Hayta, ısınmak için sobayı yakınca tüm birikimi kül oldu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Şuan forumun Bist100 hatta hatta Bist30 da batacak şirketleri konuşması gerekiyordu... Ama konular Tupraş 100 olur mu, Akbank yüzde 5 daha çıkar mıdan öteye gitmiyor...
    Batik sirketlerin fiyatindan haberin varmi. Cok mu onemli sirketin oz sermayesi eksi olmus. Bu çöplükte batik nice şirket tavan serisi yapıyor. Hem batmak kanunen yasak emmi.

6.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Piyasa çöker seçbula birşey olmaz, onun kağıdı zaten çöp, düşecek çok yeri yok, olan size olur... Seçbul pişkin pişkin bana birşey olmadı ki yazar... Gözünüz ABD de kulağınız bende olsun... Borsa da malı allem edip kullem edip yıkma peşindedir palanız... Gerçi ben olsam bist de ne alır ne satarım ama karar sizin...
    Acımadıkiii acımadıkiii [emoji23][emoji23][emoji23]

7. Ben bir cügara içmeye çıkıyom, sıkı tutun dowarı, bırakırsanız kırmızıya döner

8. Tekniği iyi olan bir arkadaş enjsa bakabilir mi nereden longlamak lazım?

Sayfa 848/1001 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •