Sayfa 54/1004 İlkİlk ... 444525354555664104154554 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 425 - 432 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

komutanda sadece arçelik var, gizlimiz saklımız yok bizim.

2.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    tanıyorsanız özelden bi mesaj atın davet edin.
    hocam sizler gibi yakından tanımıyorum, bazıları nicklerini değiştirmeyince, o insanları okuyunca, aklıma indikatör gibi yerleştiriyorum,
    dolayısıyla hisseneti topik bazlı değil, nick bazlı okuyorum gibi oluyor...
    ama önceki gibi zamanım yok artık. bu topiğe gelip yazmasını istediğim nickler çok....

inanmazsınız ama bazılarını arıyorum, bir yere yazdılar mı diye...
    mesele yazmaları değil, sağ olduklarını bilmek istiyor gönül...

Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    hocam sizler gibi yakından tanımıyorum, bazıları nicklerini değiştirmeyince, o insanları okuyunca, aklıma indikatör gibi yerleştiriyorum,
    dolayısıyla hisseneti topik bazlı değil, nick bazlı okuyorum gibi oluyor...
    ama önceki gibi zamanım yok artık. bu topiğe gelip yazmasını istediğim nickler çok....

inanmazsınız ama bazılarını arıyorum, bir yere yazdılar mı diye...
    mesele yazmaları değil, sağ olduklarını bilmek istiyor gönül...
    bizde istiyoruzki faydalı olduğuna inandığımız herkesi burada paydaş olarak görelim, birlikte araştıralım, değişik görüşleri dinleyelim..... kısaca hem geyik yapalım hemde bilgi paylaşımı. olduğu kadar olmadığı kader demişler.

4.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    sabah bir arkadaş katmercilerden bahsetmişti,maşallah tavana gitmiş... ithal edilecek tarım aletlerine gelen extra vergi tümoya değilde katmercileremi yaradı acep? tarım aleti yapıyormu onuda bilmiyorum ama.
    yılbaşından itibaren görülen zirveleri neyse hisselerin, sanki hepsi zirvelerini tekrar görmek üzere sözleşmiş gibiler
    bir de sanki biz zirveyi test ettik, buyur sıra sende diyorlar gibi
    arada üvey evlat muamelesi görenler var gibi
    İnşaAllah gönülleri alınır, temennimiz öyle olsun... Herkesin kazancı bol olsun...

mesela mavera nick li bir arkadaş vardı arsan topikde birlikteydik pandemi öncesi. çok doğru tespitler yapan,yaptığı tespiti paylaşan bir arkadaştı. her yeri tarıyorum fakat göremiyorum. belkide yasaklandı,yasaklanacak bir karekteri yoktu. tahminim bazı kendini bilmezlere dayanamayıp yazmayı bıraktı. kendisi burayı okuyorsa yada mavera yı tanıyan varsa bekliyoruz...

6. xbank günlük

arsandan intelijansiya ve ssk hoşgeldiniz.

8. az gazdan ayağımı çekmek iyi geldi! başlık tutuyor görmüş oldum.

Sayfa 54/1004 İlkİlk ... 444525354555664104154554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •