Sayın Güneysu başınız sağolsun
Sayın Güneysu başınız sağolsun
Şanlıurfa’da korona virüs nedeniyle 79 adreste karantina uygulaması başlatılırken, 29 adreste ise karantinaya son verildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Günaydın kafe
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
İcisleri Bakanı : Bugün sabaha karşı Cumhuriyet tarihinin en büyük uyusturucu ve suç geliri ile ilgili operasyonu yapıldı .
İcisleri Bakanı : Operasyon 9 ülkede ve 11 ilimizde gerçekleştirildi , 70 milyon TL nakite el konuldu , 500 milyonluk trafikte engellenmiş oldu .
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Değerli üyelerimiz , bilindiği üzere üyeler mesaj attıkça yeni üye , üye ve kıdemli üye şeklinde ünvanlar alıyordu , bununla ilgili bazı değişiklikler yaptık ve yeni düzenlemeler sabah itibariyle aktif oldu .
Buna göre ;
0-199 mesajı olan yeni üye ,
200-499 mesajı olan üye ,
500-799 mesajı olan kıdemli üye ,
800-1999 mesajı olan sadık üye ,
2000-3999 mesajı olan bronz üye ,
4000-7999 mesajı olan gümüş üye,
8000-11999 mesajı olan altın üye ve
12000 mesaj üzeri platin üye unvanını alacaktır .
Günaydın...
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri