Sayfa 864/1001 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: Viop-XX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    pek mantıklı bir uygulama olmamış...önemli olan mesaj sayısı olmamalı...mesajın içeriği ve o mesajla ilgili buradaki arkadaşların değerlendirmesi olmalı...adam sabahtan akşama kadar boş beleş 100 mesaj atar her gün bir bakmışsın platin üye...foruma yeni üye olan insanlarda o kişiyi çok değerli bilgili falan birisi zanneder...

itibar puanı iyiydi...

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Değerli üyelerimiz , bilindiği üzere üyeler mesaj attıkça yeni üye , üye ve kıdemli üye şeklinde ünvanlar alıyordu , bununla ilgili bazı değişiklikler yaptık ve yeni düzenlemeler sabah itibariyle aktif oldu .

Buna göre ;

0-199 mesajı olan yeni üye ,
    200-499 mesajı olan üye ,
    500-799 mesajı olan kıdemli üye ,
    800-1999 mesajı olan sadık üye ,
    2000-3999 mesajı olan bronz üye ,
    4000-7999 mesajı olan gümüş üye,
    8000-11999 mesajı olan altın üye ve
    12000 mesaj üzeri platin üye unvanını alacaktır .

2. Ben pistte şort işini bıraktım.
    Tüm dünya ve gerçeklerle bağını koparmış bir hali var.
    Longa bile döndüm az miktar. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    pek mantıklı bir uygulama olmamış...önemli olan mesaj sayısı olmamalı...mesajın içeriği ve o mesajla ilgili buradaki arkadaşların değerlendirmesi olmalı...adam sabahtan akşama kadar boş beleş 100 mesaj atar her gün bir bakmışsın platin üye...foruma yeni üye olan insanlarda o kişiyi çok değerli bilgili falan birisi zanneder...

itibar puanı iyiydi...
    Bu zaten uygulanan bir şeydi sadece yenileri eklendi .. Kıdemli üye , üye şeklinde zaten mevcut bir uygulamaydı .. Tüm forumlarda mevcut bir uygulamadır sadece bize özel degil .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

dow
    h4

alçalan trendten döndü

5. RUSYA, TÜRKİYE'NİN UÇUŞLARA DEVAM TEKLİFİNİ DEĞERLENDİRİYOR- BLOOMBERG HT

vaka sayıları düştü ya ithal virüs getirecekler. Rusya coronadan kırılıyor bizimkiler ne kafada para gelsinde nasıl gelirse gelsin. Şu konuyu hiç düşünmüyorlarmı bu hareket yerli turisti kaçırır.

bu üyelik değerlendirmesi bir kıstas

adam akşama kadar evde oturuyordur gevezedir ağzından çıkan her şeyi buraya döker bu onun platin ( değerli ) üye olduğunu göstermez.

herkes zaten itibar vererek kişiyi değerlendiriyor ödüllendiriyor.

çok takılmamak lazım aslında

fakat dışarıdan bakan biri bilmediği bir şeyi sormak istediğinde platin üyeyi tercih yapacağı aşikardır.

üyelik sıfatlaması madenden değilde belki daha farklı olabilirdi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yerli turisti kim ne yapsın? dolar lazım dolar...

vatandaşlarınız ülkemizi özlemiştir gönderin gelsinler diyor ya putin'e...duyunca inanamadım...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    RUSYA, TÜRKİYE'NİN UÇUŞLARA DEVAM TEKLİFİNİ DEĞERLENDİRİYOR- BLOOMBERG HT

vaka sayıları düştü ya ithal virüs getirecekler. Rusya coronadan kırılıyor bizimkiler ne kafada para gelsinde nasıl gelirse gelsin. Şu konuyu hiç düşünmüyorlarmı bu hareket yerli turisti kaçırır.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    RUSYA, TÜRKİYE'NİN UÇUŞLARA DEVAM TEKLİFİNİ DEĞERLENDİRİYOR- BLOOMBERG HT

yerli turist ilk etapta önemli değil. Önemli olan dışarıdan döviz girdisi olması. Yerli turist zaten bankamızın bol bol bastığı iç sistemdeki parayı harcıyor.

Sayfa 864/1001 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •