Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinde 11 kuruş, motorinde 10 kuruş, LPG'de ise 32 kuruş zam yapılması bekleniyor / YeniŞafak
Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinde 11 kuruş, motorinde 10 kuruş, LPG'de ise 32 kuruş zam yapılması bekleniyor / YeniŞafak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
günaydın arkadaşlar
güzeel ve güneşli bir ankara sabahından selamlar
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
AÇIĞA SATIŞ UYGULAMASI 01.07.2020 ÇARŞAMBA GÜNÜ İTİBARİYLE BAŞLAYACAKTIR.
bist in gerçek yüzü şimdi açığa çıkacak..bu yasaklar nedeni ile iyi yükseltip milleti mala soktular..göreceğiz..
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "(Van Gölü'nde batan tekne) Teknenin içinde 55-60 kaçak göçmenin bulunduğuna yönelik bir değerlendirmeye ulaşıldı"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van Gölü'nde teknenin batması sonucu yaşamını yitirenlerin sayısının 6'ya yükseldiğini açıkladı.
İçişleri Bakanı Soylu: "(Van Gölü'nde teknenin batması) Medeni Akbaş dahil olmak üzere 11 kişi gözaltında, ilgili köyün muhtarı açığa alındı"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Günaydın ATATÜRKÇÜ ve CUMHURİYETÇİ
Ne MUTLU TÜRKÜM DİYENLERE.
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri