Sayfa 214/332 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon
Arama sonucu : 2653 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: KNFRT - Konfrut Gıda

1. Sene 2010
    Şirketimizin 2009 yılından kalan karı, yeni yatırımlara yönlendirilecek olması nedeniyle dağıtılmamıştır.

Sene 2020

Alıntı Originally Posted by ree1 Yazıyı Oku
    Şirketimiz Yönetim Kurulu, 2019 yılı karından ödenecek vergilerin düşülmesinden ve 1. Tertip Yedek Akçe ayrılmasından sonra kalan karın; şirketimizin 2019 yılı içerisinde geçmiş yıl karlarından bedelsiz sermaye artışı yapmış olması ve şirketin mevcut ticari ve finansal borçlarının ödenmesi ve yapılan yatırımlarla artan kapasite nedeniyle yüksek üretim sezonundaki nakit ihtiyaçları gözetilerek ve Koronavirüs (Covid-19) gelişmeleri nedeniyle ihtiyatlılık prensibi ile finansal yapısının da güçlendirilmesi amacıyla Geçmiş Yıl Karlarına aktarılmasına ve 2019 yılı için kar dağıtımı yapılmamasına ve konunun Genel Kurul onayına sunulmasına katılanların oybirliğiyle karar vermiştir.
    Şirket olduğundan beri yatırıma yatırıyor, benim şahsen gönlüm yoktur, nasıl anlarlarsa artık.
    Hani hisse şimdi 15-20 arası olsaydı göze gelmezdi belki ama bunca sene yatırım yapıyorum deyip bunu bilançoya yansıtmıyorsan, hala kar dağıtmıyorsan art niyet ararım ben, sonsuza kadar yatırım mı olur.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Arkadaşlar bir kağıda girmek için bilançoyla karlılığı yatırımlarına ihracatına falan bakıyoruz ya iyi gözüken giriyoruz borsada iş böyle olmuyor nerede batak şirket var ona girmek gerekiyormuş en batağı Konfurttan iyi gidiyor

3. Çıkan endekse rağmen çıkamayan hissede

Allah bizi düşen endeksden korusun

4.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    Çıkan endekse rağmen çıkamayan hissede

Allah bizi düşen endeksden korusun
    Çıkan endeksde çıktığına pek şahit olamadım, endeksin yatay veya düşüşlerinde ataklarını hatırlıyorum.
    Ama son dönemlerde her iki durumda da bir icraatı olmuyor, aldığı bir kaç kademeyi de itinayla veriyor.

Beyefendiler 1998'den beri kuruş temettü vermedi, vermemeye devam ediyorlar, bir de endeksin ralli yaptığı dönemde hissenin önünü de açmıyorlar, yani yatırmcı her bakımdan mağdur ediliyor, Almanya'da şirket işleyişleri böyle mi acaba.

5. açığa satış başlıyormuş

borsayı düşürebilmek için çareler arıyorlar

bir düşecek hisseyi üç düşürecekler

para koymadan para kazanmak istiyorlar emenuke
    Son düzenleme : Turquaz; 30-06-2020 saat: 11:34.

6. La havle...
    Tabana mı verdiler.

Yabancı açığa sattı galiba.
    Tekrar mok çukuruna düştü, layık olduğu yer orası çünkü.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    La havle...
    Tabana mı verdiler.

Yabancı açığa sattı galiba.
    Tekrar mok çukuruna düştü, layık olduğu yer orası çünkü.
    Ömür törpüsü bu kağıt.

8.  Alıntı Originally Posted by komkmer Yazıyı Oku
    Ömür törpüsü bu kağıt.
    sen yenisin galiba
    ama olsun pişeceğiz yanacağız çıtır çıtır...
    hamdık olduk piştik diyeceğiz...

şaka bir yana takma kafana...

Sayfa 214/332 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •