komutanlogarın yüzünden![]()
komutanlogarın yüzünden![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
En son 8 den başlayan ralli hareketinde hiç unutmam cuma günü almıştım, böyle aşağı yukarı yaptı pazartesi salı ralliye kalktı, tabi ben ne yaptım 5-10 kademeye verdim, ona acemi şansı diyelim, şimdi yine geldim, hedef büyükSiz büyüklerime ve Turquaz abiye selam, zamanında otkar da az kahrımı çekmedi
![]()
Sabırla koruk helva olur...
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
bunun için 10.10 değerli ve kıymetli bir nokta.
Frigo tavan, Pengd tavan, Selgd tavan, Tatgd tavana yakın, Tkuru tavan ama bizim alaman benden bu kadar diyor, yuh sana knfrutti.
Hepsinin bilançoları süperdir, hepsinin finansalları bundan çok iyidir herhalde.
Adamlara bir şey söylüyorsun efenim piyasa fiyatı belirliyor diyorlar.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Tatgd da tavan oldu, bir tek bu angut kaldı, %2 artı yaptı alaman ekolü, bolca temettü verdi ya ondan fiyatı şey etmiyorlar.
Haftaya genel kurulları var, sıkıntılarından bahsederler herhalde, bilançoyla ilgili benim de umudum kalmadı yoksa hisse en azından biraz fayatlamaya başlardı.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri