Sayfa 922/1001 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    kchol ün arclk yi yakalaması lazım kchol long açmıştım dün sabah arclk short açacaktım yemedi şu anda en karlı pozisyonum kchol long daha kapatmayı düşünmüyorum.
    ben de KCHOL short açmıştım kapanışta (100 beygir).. ikimizde şu durumda kardayız. eğer düzeltme olacaksa ilk KCHOL e abanırlar.. aklınızda olsun
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

thyao da çok pis dövecekler milleti
    bir halt olacağı yok.

3. Nasıl basıyorlar

4. palacanın gece mesaisi boşa gitti..

5. Bankalar tecavüzden kaçamıyor, zevk almaya bakıyorlar artık...

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    thyao da çok pis dövecekler milleti
    dün söyledim açığa satış açılınca en çok tecavüze uğrayacak hisse diye gereksiz çıktı. uçaklar boş yatıyor muhtemelen sene sonuna kadarda boş yatacak. 16 barında mal çıkıyorlar diye uyarmıştım. 12,70 e çıkarıp milletin kucağına bıraktılar.

7. açık işi palacana kötü girdi... tahtaları çeviremiyor.. ayılar çin ordusu gibi / koordinasyonunu kaybettirdiler palacana .. bakalım ne yapacak yeteneklidir karata 35bin puan sürdü endeksi / ayılar tek eli bağlı boksör gibi çok sopa yediler şimdi fazla heyecanlanmadan bakalım kim kimi kemirecek ?! BIM BIM bile yapamadı palacan..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Endeks 116 bine gelmişken açığa satışı geri getirdiler alın en tepeden satın dediler. Yine olan bankalara oldu. Bakkala çakkala satın bankaların neyini satıyonuz.............................
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Sayfa 922/1001 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •