Sayfa 30/45 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
Arama sonucu : 353 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Hisse_ trade

şu endeksi ağzıma almayım diyorum yinede alışkanlık olmuş yazıyoruz işte. ne yapacaksın sen endeksi kendi kağıdına baksana.. hep söylüyorum bu cambaza baktan başka bir şey değil.. varsa bir sıkıntı kağıdınıza zaten yansıyacak.. oda büyük ihtimal kağıdınızla ilgili bir durumdur...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. Sayın karar -anı hocam destek direnç takip falan şifreli konuşmalar bizde bilelim belki bizede bir ekmek düşer bakarsın😀😀hocam.

Alıntı Originally Posted by soner3535 Yazıyı Oku
    Sayın karar -anı hocam destek direnç takip falan şifreli konuşmalar bizde bilelim belki bizede bir ekmek düşer bakarsın����hocam.
    hayır şifreli yazdığım bir şey olmadı.. sadece endeks akşam dirençlerini yazmıştım o kadar.. beğendiğim kağıttlarıda beğeniyorum diye paylaştım.. başkaları beğenir beğenmez ona bir şey diyemem... arada doğutturuyoruz onlarda doğuruyor makara olsun işte
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    hayır şifreli yazdığım bir şey olmadı.. sadece endeks akşam dirençlerini yazmıştım o kadar.. beğendiğim kağıttlarıda beğeniyorum diye paylaştım.. başkaları beğenir beğenmez ona bir şey diyemem... arada doğutturuyoruz onlarda doğuruyor makara olsun işte
    dogumlar sancılı olur hocam ha deyince olmaz tabi.hangi dana doguracak bizde bir el atalım belki çabuk gelir...bizde makara çok

yükselebileceği düşünülen bir hissenin yükselişe geçtiğinde peşinden koşmak yerine, bazen düşerkende değerlendirilebilir.. bunun içinde destek bilmek lazım, direnç bilmek lazım, doğum sancıları çektiğini görmek lazım değilse herkes hisse yazıyor. nerden alınıp nerden satılacağını bilmedikten sonra iki hareketle çeker elinizden alırlar. sonrada ben sattım yükseldi diyenden geçilmiyor ortalık. yani onu takip et bunu dinle boş işler.. bakın şimdi piyasa satışta. çok insan kaçıyor ve daha devamını bekleyenlerde var..
    benmi? alım için taktik antremanı yapıyorum

Alıntı Originally Posted by soner3535 Yazıyı Oku
    dogumlar sancılı olur hocam ha deyince olmaz tabi.hangi dana doguracak bizde bir el atalım belki çabuk gelir...bizde makara çok
    bu güne kadar 30 kadar kağıt yazmışım.. kimisi geç doğurdu, kimi ikiz doğurdu, kimisi düşük yaptı ama, sonuçta doğurdular
    daha ne yazayım yoruldum...

ENDEKS_ sabahta eksi açılması bana göre normal. çünkü bugünkü ağır darbeden sonra sabah artı açılacak değil. açılmış olsada bu çakmak için gel, gel olur.. benim tahminim yarın aldığı yaralardan kurtulmak çin günü dengeyi sağlamakla geçirir, cuma günü bir sürpriz yapabilir çünkü bu hala bir düzeltme..

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bu güne kadar 30 kadar kağıt yazmışım.. kimisi geç doğurdu, kimi ikiz doğurdu, kimisi düşük yaptı ama, sonuçta doğurdular
    daha ne yazayım yoruldum...
    hocam sen yaz aman bizi mahrum bırakma degerli aydınlatıcı yazılarından.
    hocam elin sıcakken birde soda ile ilgili bir yorum varsa inceleme yaparsan sevinirim..

Sayfa 30/45 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •