Sayfa 942/1001 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: Viop-XX

1. Cok gostere gostere oluyor sanki var bi hinlik

2.  Alıntı Originally Posted by Serkanxx Yazıyı Oku
    Bana tepkisiz dusus modunda gibi geliyo.eskiden boyle duserdi haburdan dönecek haburdan diye diye 3000 4000 puan nakavt olurduk��
    evet şimdilik ancak 400 puan alabildi / yuvarlandı aşağı ...
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

3. Açığa satış büyük yabancı kurumların daha doğrusu dışarıdan işlem yapan bıyıklı yabancının işini kolaylaştırıyor.

Herifin hisse kiralayıp iş yapmasına gerek yok, 2 gün sonra yerli bacağından transferler oluyordur.

Emeklilik fonları ve hisse fonları çok sıkı denetlenmedikçe vatandaş borsaya gelmez, gelenler şiddetle paraya ihtiyacı olup kredi çekip gelenler bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. 134000 deneyip
    trendine geri dönmeye çalışacak gibi duruyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Cok gostere gostere oluyor sanki var bi hinlik
    Alırken hinlik aradın bakakaldın, şimdi satıyor yine bakakalacan

6. Avrupa ufaktan toparlanmaya başladı. YTD

7.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Bugün bile Fransa ve Almanya borsası kadar düşemiyoruz , inanılmaz bir borsamız var hakikaten...
    Abi senin söyleyecek başka bir sözün yok mu. Yoksa ben mi hep aynı söze denk geliyorum.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

8. arkadaş kos koca KCHOL de 74 kademe verdi ya bravo ..
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

Sayfa 942/1001 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •