Sayfa 946/1001 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,561 - 7,568 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    SHORTÇULARA,yine mi bamya..
    abi endex leşgibi...belli olmaz ama 134 üstüne atıp kalamazsa şortçulara değilde longculara bamya sırası gelcek gibi

2. vatandaş TKFEN de CS üzerine yürüdü. Supermarket mi yoksa kahraman bakkal mı kazanacak bakalım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    vatandaş TKFEN de CS üzerine yürüdü. Supermarket mi yoksa kahraman bakkal mı kazanacak bakalım.
    Bugün amma mesai yaptınız piyasanın yıklacağını biliyorda algıyı değiştirmeye çalışıyor gibisiniz

4. x30 -1,30
    x70 +0,86

Vatandaş kendi çöplüğüne geri dönmüş olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. acığa satış gelince 10 kaplan gücünden 7 kaplan gücüne düştü bist, demek ki yasak 3 kaplan gücünde
    ben olsam acığa satışı tekrar yasaklarım, şayet bisttin yükselmesini istiyorlarsa
    Hamdım Piştim Yandım

Pfizer aşıyı bulmuş diyorlar.
    Yatın kalkın dua edin ihtiyarlar
    Önce viyagrayla
    Şimdi de ölümden

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    acığa satış gelince 10 kaplan gücünden 7 kaplan gücüne düştü bist, demek ki yasak 3 kaplan gücünde
    ben olsam acığa satışı tekrar yasaklarım, şayet bisttin yükselmesini istiyorlarsa
    Yükselecek çok senet kalmadı.onlarda çıksın sonra verirler hepsini

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    acığa satış gelince 10 kaplan gücünden 7 kaplan gücüne düştü bist, demek ki yasak 3 kaplan gücünde
    Birçok hisse tarihi zirvesinde , dünya borsalarıyla makas çok açılmışken bugün 110 bine kadar satsa hiç şaşırmazdım , hala 115 üstündeyiz tüylerim diken diken...

Sayfa 946/1001 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •