Sacro hocam emekleriniz için tşk iyi ki varsınız
Sacro hocam emekleriniz için tşk iyi ki varsınız
iyi ki varsın sipirmin![]()
yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim
Sevgili Hocam dostum çok teşekkür ederim iltifatlarınıza, paylastigim grafiklerin hepsinde kurallara uyulduğu sürece bayram harçlığı var!!!
Sadece sabir ve portföyün bir miktarlarıyla denenebilir. Emek bizden Nasip Allah'tan, rastgelsin
Dostlardan ricam bana soru sormamalari ki forumun yapısına ters benim cevaplamam,
Ben zaten beğendiklerimi paylaşıyorum takip diyede bağırıyorum![]()
Sacro hocam gerçekten tebrikler... emeğiniz için teşekkürler...
Herşey nasipte varsa oluyor, ben sizin çalışmalarınızdan faydalanıp EKGYO, golts, Kipa almıştım DERİM i arada unuttum almayı... o kırdı gitti...nasip herşey işte
Sacro hocam derim için Allah razı olsun.Bir de foruma yazan arkadaşlardan ricam sacro hoca yi gereksiz sorularla yormayin. Zaten gereği ni söylüyor. Biraz anlamaya çalışın ve sizde birseyler yapmaya çalışın.
Sacro hocam fener bir yildr elimde ve portfoyumun yarısı 37 maliyet. Bunu öyle bir noktaya geldimki bana yükselişi kacrtti maliyete satacaktim bugün .amma siz 38 üzeri hedef fiyat ne dersiniz, 39 civarı döner mı yoksa hedefdaha yukarı midir .
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri